2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی نمی تونه گوشی رو هک کنه ... 

روش هایی که استفاده می کنن متفاوته . 

مثلا می تونید نرم افزار تهیه بک آپ از پیام ها رو روی گوشی ایشون نصب کنید و آدرس ایمیل خودتون رو به نرم افزار بدید تا بک آپ رو براتون ارسال کنه و تو گوشی خودتون ریستور کنید و اس ام اس ها رو بخونید . (باید گوشی ایشون اینترنت داشته باشه) تواین روش حتی اگر اس ام اس ها رو بعد از خوندن پاک کرده باشه هم تو فایل بک آپ یکی کپی ازشون هست .

یا می تونید گوشی ایشون رو به کامپیوتر با استفاده از وای  فای وصل کنید و اس ام اس هاشو بخونید . (باید در اون لحظه وای فای گوشی متصل باشه)

نرم افزارهای ضبط صدا هم هست که صدا رو صبط می کنه و به ایمیل میفرسته .

یا نرم افزار تهیه خودکار بک آپ روزانه روی گوشی نصب می کنید که بک آپ رو روی مموری ذخیره می کنه . کافیه یه لحظه مموری رو به دست بیارید و تو گوشی خودتون فایل رو ریستور کنید. (البته به دست آوردن مموری به این راحتی ها نیست.)

ولی لازمه همه این روش ها اینه که همسرتون گیج و اسکول (عذر می خوام)باشه و اینا رو ندونه و گیر نیوفتید چون براحتی میشه اینا رو توگوشی پیدا کرد . 

نکته : مواظب باشید روی خودتون از این روش ها پیاده نکرده باشن :) گاهی برنامه های نصب شده گوشیتون رو چک کنید :)

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .