2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی نمی تونه گوشی رو هک کنه ... 

روش هایی که استفاده می کنن متفاوته . 

مثلا می تونید نرم افزار تهیه بک آپ از پیام ها رو روی گوشی ایشون نصب کنید و آدرس ایمیل خودتون رو به نرم افزار بدید تا بک آپ رو براتون ارسال کنه و تو گوشی خودتون ریستور کنید و اس ام اس ها رو بخونید . (باید گوشی ایشون اینترنت داشته باشه) تواین روش حتی اگر اس ام اس ها رو بعد از خوندن پاک کرده باشه هم تو فایل بک آپ یکی کپی ازشون هست .

یا می تونید گوشی ایشون رو به کامپیوتر با استفاده از وای  فای وصل کنید و اس ام اس هاشو بخونید . (باید در اون لحظه وای فای گوشی متصل باشه)

نرم افزارهای ضبط صدا هم هست که صدا رو صبط می کنه و به ایمیل میفرسته .

یا نرم افزار تهیه خودکار بک آپ روزانه روی گوشی نصب می کنید که بک آپ رو روی مموری ذخیره می کنه . کافیه یه لحظه مموری رو به دست بیارید و تو گوشی خودتون فایل رو ریستور کنید. (البته به دست آوردن مموری به این راحتی ها نیست.)

ولی لازمه همه این روش ها اینه که همسرتون گیج و اسکول (عذر می خوام)باشه و اینا رو ندونه و گیر نیوفتید چون براحتی میشه اینا رو توگوشی پیدا کرد . 

نکته : مواظب باشید روی خودتون از این روش ها پیاده نکرده باشن :) گاهی برنامه های نصب شده گوشیتون رو چک کنید :)

مهدی حسینی هستم .متخصص سئو و تولید محتوای اینترنتی ، طراحی سایت .مشغول ترجمه مقالات مربوط به سلامت ، پزشکی و گیاهان دارویی هستم .