2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 84 پست
اصلا من یه مشکل دیگه هم دارم اینکه مادر شوهرم دختر نداره  شوهرم و داداشش تو خونه هستن بعد این ...

چه مار شوهر خوبی بهتر بزار کاری باشه نه مثل شوهر جون من وحشتناک تنبل هیچی از کار خونه بلد نیست 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مشکل من اینه که داداشای دیگش کار نمیکنه و همش این داره کار میکنه و مامانش همیشه از این کار میکشه در ...

همه ازدواج کردن؟ شاید چون هنوز توی خونه هست شوهرت اینطوریه

البته بعضی دختر دارن و باز باید پیرسون فقط کار کنه حتی خونه تکونی ! 

ولی الان شاید چون شوهرت خونه هست اینطورا

چه مار شوهر خوبی بهتر بزار کاری باشه نه مثل شوهر جون من وحشتناک تنبل هیچی از کار خونه بلد نیست 

شوهرمم نفسش بنده به مامانش 

بعصی وقتا که پیشمه مامانش زنگ میزنه بیا دنبالم ول میکنه میره😑خب بگو داداشای دیگت برن دنبالش

شوهرمم نفسش بنده به مامانش  بعصی وقتا که پیشمه مامانش زنگ میزنه بیا دنبالم ول میکنه میره😑خب ب ...

ببین این ها رو باید بپذیری وگرنه زندگیت خراب میشه

من بدتر اینا رو دیدم 

البته ازدواج کنین بهتر میشه مقداری

خب وقتی اونا بی احترامی کنن نباید جوابشونو داد؟😞فک میکنم داره بین منو خانوادش اونارو انتخاب میکنه

نه نمیخواد اونا رو انتخاب کنه اما دوست داره احترام بذاری مطمئن باش اگه اونجوری ک میخواد باشی عزیز تری تو ک قرار نیست هرروز خونشون باشی دیر ب دیر برو و احترام بذار. خودت دوست دادی شوهرت کوچیکترین بی احترامی رو ب خانوادت کنه

چیزی نمیگه همیشه میگه اگر مادر یا پدرت منو با سیلی هم بزنن من چیزی نمیگم  کلا همیشه با همه بزر ...

پس افرین به همچین مردی که اینقدر روح بزرگی داره ، از یه مادر وپدر خوب همچین پسری تربیت میشه ،شمام نگران نباش مادری که حاصل تربیتش این پسر بشه اگرم حرفی بزنه از روی بی احترامی نیست مطمنا منظور دار حرف نمیزنه 

ما ملت امام حسینیم💚💚
اره اتفاقا خودش میگه من همیشه به مامان میگم تو بحثای ما مداخله نکنه و بهت چیزی نگه😑میگه اگرم چیزی گ ...

خب اینکه خیلیییی خوبه برو خداتو شکر کن که باز همینم میگه میدونی همین جا چننننند نفر هستن که حتی شوهراشونم درکشون نمیکنه

یلدا بیوتی💜👌🦄
مشکل من اینه که داداشای دیگش کار نمیکنه و همش این داره کار میکنه و مامانش همیشه از این کار میکشه در ...

چ کدبانووو خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
نزار بگو زیاد زحمت بکشی زود پیر میشی و هم به پیریت ضرر داره نمیتونی از درد زندگی کنی زحمت زیاد تو پی ...

خب منم میگم نکن میگه چون مامانم گفته منم میکنم😑

گفتم این صحنه رو باز ببینم به مامانت میگم وقتی چارتا خانم اینجا نشسته که همشون تو این خونه به یه اندازه سهم دارن درست نیست به شوهر من بگید اینکارو براتون بکنه

ولی شوهرم خیلی ناراحت شد و گفت این بی احترامی به مادرمه و اگر بگی من باهات دعوا میکنم و اینا

شوهرمم نفسش بنده به مامانش  بعصی وقتا که پیشمه مامانش زنگ میزنه بیا دنبالم ول میکنه میره😑خب ب ...

عزیزم شوهر منم بی‌نهایت مامانش رو دوست داره این طبیعی که وقتی مادرش کارش داره دیگه هیچی براش تو دنیا اهمیت نداره این یعنی اون مادر تونسته یه بچه خوب متعهد و سر به راه بار بیاره از این خصوصیتش لذت ببر چون خیلی مرده که از لذتش با عشقش بودن میگذره به خاطر وظیفه فرزندیش

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****