2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 84 پست
من خیلی باهاشون خوب بودم اگرم چیزی میگفتن هی چیزی نمیگفتم جراتم نداشتم بگم همه میگفتن تو زبونت درازه ...

ای بابا چقدر بد عزیزم

من شوهرم خیلی بچه ننه ست ،همش مامانش همش مامانش

😟که اگر همچین چیزایی بشه فک میکنم میره طرف ننش و با من قطع رابطه کنه😐

خدا کمکم کنه 

به جواب دادن و ندادن نیست به شعور طرف مقابل بستگی داره من اینکه پسری زنش رو ول کنه که بره مامانش رو ...

دقیقا ما باهم دوست بودیم و مادر پدرم مخالف بودن سر ازدواجمون و بلاخره عقد کردیم حتی نمیتونم به مامان بابام بگم اینطوریه چون میگن انتخاب خودت بوده حرف ما گوش ندادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چقدر بد عزیزم من شوهرم خیلی بچه ننه ست ،همش مامانش همش مامانش 😟که اگر همچین چیزایی بشه فک ...

من دیگه رفتم که برنگردم انقد اومد التماس کرد گفت از همه اونا میگذرم فقط تو برگرد

حتی بهش تاکید کردم فکراتو بکن بعدا نخوای هی بگی ولی هزاربار گفت نه تورومیخوام 

من دیگه رفتم که برنگردم انقد اومد التماس کرد گفت از همه اونا میگذرم فقط تو برگرد حتی بهش تاکید کردم ...

اره خب باید بدونن نه مادر پدر میمونه نه بچه   فقط همسر ادمه که میتونه براش بمونه و از همه با ارزش تره

اره خب باید بدونن نه مادر پدر میمونه نه بچه   فقط همسر ادمه که میتونه براش بمونه و از همه با ار ...

من از بس به اونا توجه میکرد و به من بی توجه بود بااینکه الان اصلا هم باهاشون درارتباط نیستیم حق طلاق روهم ازش گرفتم چقدم اذیتش کردم الانم حرف حرف خودمه ولی بازهم دوست دارم نباشه انگار که روحم عذاب میکشه عقده ای شدم

عزیزم دقیقا چکار کرد؟😓میشه بگی

از روزی که ازدواج کردیم اگه خانوادش کوچکترین حرفی حتی به شوخی پشت سر من میگفتن این باهاشون دعوا میکرد و میگفت حق حرف زدن ندارین من صلاح خودمو زندگیمو بهتر میدونم،البته اینو کسی بهم گفت که شاهد ماجرا بوده و شوهرم پیش من این حرفا رو نمیزد که بخواد خانوادش کوچک بشه پیش من،از اون طرفم به من ب خانوادم احترام بزار،،،من 9 ساله بی احترامی نکردم بی احترامی هم ندیدم چون شوهرم اجازه نمیده و این باعث شد محبت بین ما زیاد بشه،الان شوهرمم نخواد من رفت و امدمو دارم،حتی چیزایی که به شوهرم نمیگن و با من در میون میزارن ،مثل دخترشونم

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 

میدونین چیه ما خودمون گاهی خیلی حساسیت به خرج میدیم،اگه مادر شوهر کوچکترین حرفی بزنه به دل میگیریم ولی اگه همون حرف مامانمون بزنه اصلا ناراحت نمیشیم،کاش یکم مثبت نگاه کنیم،شما هم از همین حالا تمرین کن باهاشون مثل خونواده خودت باشی ،باور کن محبت محبت میاره،منم4سال اول ازدواجم گاهی با کوچکترین مساعل ناراحت میشدم ،ولی الان که فکر میکنم میبینم واقعا خیلی از حرفاشون منطقی بوده 

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی