2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 84 پست
خب اینکه خیلیییی خوبه برو خداتو شکر کن که باز همینم میگه میدونی همین جا چننننند نفر هستن که حتی شوهر ...

😑☹ولی من توقع دارم اگر اونا به من بی احترامی کردن و منم جوابشونو دادم اگر طرف من رو نگرفت طرف اونارو هم نگیره 

ولی میگه نه اگر حتی اونا بد بودن تو جوابشونو بدی من با تو دعوا میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یکی بهم گفت البته خانم بود گفت چون پسر از اونجای مادر شوهر میاد بیرون به عروس مثل هوو نگاه میکن ...

ولی کلاً مادرشوهر خوب خیلی کم پیدا میشه پسر باید یاد بگیره بعد ازدواج همدم ورفیق وشریک زندگیش همسرشه نه اینکه به مادرش بی احترامی کنه ولی باید حواسش به همسرش خیلی باشه امیدوارم همه آقایون اینو درک کنن و مادر شوهر راهم یه جور رفتار کنن پسراشون بهشون زیاد وابسته نشن .

ولی کلاً مادرشوهر خوب خیلی کم پیدا میشه پسر باید یاد بگیره بعد ازدواج همدم ورفیق وشریک زندگیش ...

مادر شوهر من یه فرشته است که خدا از آسمون فرستاده عاشقشم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
شوهر منم اینجوریه  وقتیم  من جواب خانواده شو میدم فقط خودم  بین اونا بد میشم  چن ...

میگه جواب هرکیو میخوای بدی بده و هرجور خواستی لازم باشه منم حمایتت میکنم ولی جواب پدر مادرمو نه😑

انم ارزوست،ببین چه پدری بشه شوهرت

فک کنم مشکل منم 😐مامانم میگه ۵ متر زبون داری 😑میگه وقتی رفتی خونه خودت فرداش شوهرت تورو پس میفرسته با این زبونت😂

فک کنم مشکل منم 😐مامانم میگه ۵ متر زبون داری 😑میگه وقتی رفتی خونه خودت فرداش شوهرت تورو پس میفرسته ...

به منم میگفتن ولی شوهرم وخانواده بیشعورش انقد اذیتم کردن که الان میگن خداروشکر از پس خودت برمیایی

به منم میگفتن ولی شوهرم وخانواده بیشعورش انقد اذیتم کردن که الان میگن خداروشکر از پس خودت برمیایی

یا تو جوابشونو دادی اوناهم لج کردن اینطوری شدن؟ببین بچه ها میگن که اگر جوابشونو بدی خودت جلوی شوهرت بد میشی و شوهرتم میره طرف اونا و همه مقابل توعن

تو جوابشون ندادی پررو شدن؟الان هرچی میگن؟

من خیلی باهاشون خوب بودم اگرم چیزی میگفتن هی چیزی نمیگفتم جراتم نداشتم بگم همه میگفتن تو زبونت درازه تادیگه آمپر چسبوندم ردم به سیم آخر البته خیلی جنگیدم ولی من موفق شدم الانم کلا قطع رابطه کردیم باهاشون

اره اتفاقا خودش میگه من همیشه به مامان میگم تو بحثای ما مداخله نکنه و بهت چیزی نگه😑میگه اگرم چیزی گ ...

این روش شوهرتون بهترین کاره،منم شوهرم همینجوره نمیزاره کوچکترین دخالتی تو زندگیمون داشته باشن،واز اول جوری برخورد کرد که نه من به خودم اجازه بدم بهشون بی احترامی کنم،نه اونا به من بی احترامی کردن تا حالا،9ساله،ورابطمون روز به روز با خانوادش بهتر میشه

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 
یا تو جوابشونو دادی اوناهم لج کردن اینطوری شدن؟ببین بچه ها میگن که اگر جوابشونو بدی خودت جلوی شوهرت ...

به جواب دادن و ندادن نیست به شعور طرف مقابل بستگی داره

من اینکه پسری زنش رو ول کنه که بره مامانش رو برسونه نمیگم عجب پسر مادر دوستی میگم عجب بچه ننه ای اون زن هم آدمه حق وحقوقی داره باهزار امید از پدرومادرش جدا شده به تو دل بسته