2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 84 پست
سیاست داشته باش مثلااا زیاد به مادر شوهرت نگاه نکن زیاد حرف نزن باش خونش ولی دور و بی حرف بی احترامی ...

اصلا من یه مشکل دیگه هم دارم اینکه مادر شوهرم دختر نداره 

شوهرم و داداشش تو خونه هستن بعد این مامانه همش از شوهر من کار میکشه مثلا وقتی خانوما خونش مهمونه به شوهر من میگه چایی درست کن 😑بیار ،همیشه شوهر من باید خونه رو جارو کنه ،و خیلی وقتام اشپزی کنه😑😑ای خدااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا من یه مشکل دیگه هم دارم اینکه مادر شوهرم دختر نداره  شوهرم و داداشش تو خونه هستن بعد این ...

خب اینجوری ک خیلی خوبه کار خونه هم یاد میگیرن ب تو هم تو کارای خونه کمک میکنن

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
چیزی نمیگه همیشه میگه اگر مادر یا پدرت منو با سیلی هم بزنن من چیزی نمیگم  کلا همیشه با همه بزر ...

شوهر منم اینجوریه  وقتیم  من جواب خانواده شو میدم فقط خودم  بین اونا بد میشم  چند سال از ازدواجم میگذره تازه یکم  تحمل میکنم و درک میکنم حرف همسرمو 

میگم کاش از اول  تحمل میکردم هیچی نمیگفتم الان عزیز شون بودم 

عزیزم اکثر این مردا این حرف میزنند به خصوصی کستیی که خانواده براشون مهم  مهمترین چیزم همین که ...

اره به منم میگه تو چیزی نگو  خودم جوابشونو میدم یا میگم اینکارو نکنن

اصلا من یه مشکل دیگه هم دارم اینکه مادر شوهرم دختر نداره  شوهرم و داداشش تو خونه هستن بعد این ...

ببخشید ایرادش چیه

این که خونه مامانش کمک کنه

اگه خواهرشوهر داشتی و باز بیشتر شوهر تو کار میکرد چه میکردی!

الان که واقعا وظیفه شوهرته

عزیزم هرکسی حرمت وعزت نفس داره بی احترامی هیچکس قابل قبول نیست بخصوص وقتی کسی کاری نکرده باشه تو بعنوان عروس اشون باید احترامشون نگه داری ولی قرار نیست اونا بهت بی احترامی بکنن به نظر من منطق شوهرت اشتباه وچه بسا ممکنه حرف شنویی هم از پدر ومادرش داشته باشه بهت پیشنهاد میکنم اگه واقعا خاطرت رنجیده و بی احترامی شون قابل تحمل نیست با همسرت برید پیش مشاور چون اینجور نمیشه خودت اسیب میبینی شوهرت باید اولویت زندگیش باشی و تو همه ای زمینه ها هوات داشته باشه نذاره کسی بهت بی احترامی کنه . 

اره به منم میگه تو چیزی نگو  خودم جوابشونو میدم یا میگم اینکارو نکنن

احترام خودت پیش همسرت همیشه نگه دار تا همیشه پشت تو باشه 

هیچ وقت بد پدر و مادرش نگو خوبی هاشون بگو ...بگو دوستشان داری ...

این واقعا حسن هست شک نکن

چون بعدش به شما کمک میکنه

و البته هیچ ایرادی نداره وظیفه هست به مامانش کمک کنه

انگار عروس دشمنشونه😓 مدام باعث ناراحتی و غم میشن.

ببین یکی بهم گفت البته خانم بود گفت چون پسر از اونجای مادر شوهر میاد بیرون به عروس مثل هوو نگاه میکنه😆😆😆 ببخشید اینو گفتم یکی بهم گفت

ببخشید ایرادش چیه این که خونه مامانش کمک کنه اگه خواهرشوهر داشتی و باز بیشتر شوهر تو کار میکرد چه ...

مشکل من اینه که داداشای دیگش کار نمیکنه و همش این داره کار میکنه و مامانش همیشه از این کار میکشه در هر زمینه ای 

وقتی جاری هام تو خونه بودن ۳تا خانوم با مادر شوهرم میشه ۴ تا ،اینا میشنن حرف میزنن و شوهر من میره براشون چایی درست میکنه و میریزه و میبره