2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه احترام نگه میدارم حتی اگ حرف بدی بزنن اما شوهرم بیخبر از من باهاشون حرف میزنه تذکر میده ببین باشوهرت حرف بزن بگو بزرگترن معلومه ک احترامشونو نگه میدارم ولی اگ بی احترامی کنن من بخاطر تو چیزی نمیگم ولی تو باید مدیریت کنی تو خلوت باهاشون حرف بزنی همینطور ک من احترام میزام اونم بی احترامی نکنن

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
من یکم زودی عصبانی میشم ☹نمتونم جلو خودمو بگیرم 

منم مث تو ام.

ولی خودخوری می کنم هیچی نمیگم. عوضش با شوهرم دعوام میشه😂 بالاخره یه جا تاثیرشو میذاره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

سیاست داشته باش مثلااا زیاد به مادر شوهرت نگاه نکن زیاد حرف نزن باش خونش ولی دور و بی حرف بی احترامی هم نکن گرمم نگیر کار براش انجام بده ولی پاچه خاری نکن شیک  و خانم بشین زندگیتو بکن 

من همیشه احترام نگه میدارم حتی اگ حرف بدی بزنن اما شوهرم بیخبر از من باهاشون حرف میزنه تذکر میده ببی ...

اره اتفاقا خودش میگه من همیشه به مامان میگم تو بحثای ما مداخله نکنه و بهت چیزی نگه😑میگه اگرم چیزی گفتن من خودم جواب میدم تو چیزی نگو

اها😞از این دید نگاه نکرده بودم

یا اگه خیلی دیگه ناراحت شدی همون لحظه سکوت کن ولی بعدا ب شوهرت بگو مثلا من مامان و خیلی دوست دارم ولی امروز از حرفشون ناراحت شدم یه کمم ناز کن قضیه حله😂❤

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫

فکر کن جواب بدی وبحث کنی،چه اتفاقی می افته؟آیامادرشوهر خجالت میکشه؟کوتاه میاد؟ادب میشه؟متوجه اشتباهش میشه؟مسلما خیر

فقط حرف پیدامیکنه ازت جلوی دختراش وبقیه بزنه..به موقع و خیلی باآرامش جوری که آتو دستشون ندی حقتو بگیر

عزیزم اکثر این مردا این حرف میزنند به خصوصی کستیی که خانواده براشون مهم 

مهمترین چیزم همین که دو طرف باشه از شما توقع احترام داره خودش هم همه جوره احترام پدر و مادرت نگه داره 

منم همسرم هنوزم می گه خط قرمزم پدر و مادرم هستن ولی خدا نکرده مشکل حدی باشه حق با من باشه با رعایت احترامشون حق به من میده ولی فکر کن من بخوام به پدر و مادرش توهین کنم هرکی باشه بدش می یاد 

خب وقتی اونا بی احترامی کنن نباید جوابشونو داد؟😞فک میکنم داره بین منو خانوادش اونارو انتخاب میکنه

عزیزم تو الان خانوادش هستی ولی حق پدر و مادر همسربه گردن آدم  مثل پدر و مادر خود آدمه شما اگه مامانت هرچی بهت بگه جوابش رو نمیدی و سکوت میکنی مادر شوهر هم مثل مادره 

اگه روزی دیدی داره بهت بی احترامی میشه شما هرگز بی احترامی نکن ولی نزار بهت توهین بشه میتونی کامل با احترام برای مادر شوهرت توضیح بدی طوری که اصلا ناراحت نشه ولی بفهمه که نباید این حرف رو بیان میکرد

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****