2777
2789
عنوان

خیلی غمگینه

431 بازدید | 35 پست

چی تاپیک زدم در مورد سقط بود ی نفر قبلا یدونه سقط عمدی داشت چند روز پیشم باز دوباره سقط کرد خیلی ناراحتم خدایا حکمتتو شکر چرا من و ی سریا باید التماس کنیم‌ولی به یکی ک‌ لیاقتشو نداره میدی..مطمئنم چند سال دیگ ک بچه بخوادم‌بهش میده خدا بدون درد سر 😢😢😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
واقعا منم برام سواله 

شماهم منتظر نی نی؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی شنیدم گفت میخوام سقط کنم ناراحت شدم الان ک گفت سقط شد دلم میخواد داد بزنم گریه کنم خسته ام چرا من نباید فولیکول داشته باشم خدا نخواد ک بشه اخه چرا واسه چی واسه این ک اون اول گفتم زوده فعلا این ناشکریم بود..حالا من سقط کنم عمدی خدایی نکرده خدا دیگ بهم نمیده ناشکری نمیکنم ب درگاهت خدایا 

اره عزیزم شش ماهه اقدام کردیم رفتم دکتر برام ازمایش قبل بارذاری داد که بخاطر کرونا نرفتم 

مشکلی داری؟

انشالله خدا بهت زودتر نی نی بده..من تنبلی تخمدان دارم خیلی شدیده افتضاح تنبلن 😭😭😭

مشکلی داری؟ انشالله خدا بهت زودتر نی نی بده..من تنبلی تخمدان دارم خیلی شدیده افتضاح تنبلن 😭😭😭

منم تنبلی دارم ولی نمیدونم شدید یا نه فبلا دوفاستون و یاسمین میخوردم 

منم تنبلی دارم ولی نمیدونم شدید یا نه فبلا دوفاستون و یاسمین میخوردم 

ب منم هم دکترم گفت خیلی شدید تنبلن هم دکتر سونو گرافی 😭😭منم دوفاستون میخورم پریودم منظمه ولی فولیکولام ریزن 

ب منم هم دکترم گفت خیلی شدید تنبلن هم دکتر سونو گرافی 😭😭منم دوفاستون میخورم پریودم منظمه ولی فولیک ...

ای وای نکته برای منم اونجوری باشه 😪من شوهرم عاشق بچس بعد ماه رمضون حتما میرم از و سونومو میدم ببینم مشکلم چیه 

ای وای نکته برای منم اونجوری باشه 😪من شوهرم عاشق بچس بعد ماه رمضون حتما میرم از و سونومو میدم ببینم ...

نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگم فولیام ریزن ک نمیشه

ب منم هم دکترم گفت خیلی شدید تنبلن هم دکتر سونو گرافی 😭😭منم دوفاستون میخورم پریودم منظمه ولی فولیک ...

ولی نگران نباش استرس بدتره منم استرس ندارم چون الان ولقعا ناباروری وجود نداره ادمایی بودن که رحم و تخمدانشون رشد نکرده با دارو رشد کرده و باردار شدن 

[QUOTE=134553063]نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگم فولیام ریزن ک ن ...[/QUOT

حتما یه راه درمان ذاره عزیزم نگران نباش و بخدا بسپار 

شما اضافه وزن داری عزیزم ؟

نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگم فولیام ریزن ک ن ...

سلام عزیزم 

منم تنبلی دارم میگم بدون قرص پریود میشدی؟! 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 
[QUOTE=134553063]نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگ ...

اره کلومیفنم خوردم‌ رشد کردن از ۷ رسید به ۱۸ ولی بازم نشد