2777
2789
عنوان

خیلی غمگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست
اره فعلا که باشگاها بسته س، چن وقته اقدام کردی  متولد 76؟ ببخشید میپرسما قصدم اینه دوست پیدا ...

اره بسته س قبلا هم میرفتم باشگاه ولی حوصله باشگاه رو ندارم اصلا تو خونه راحترم..متولد ۷۵ ولی اسفندم..بااین ماه۸ ماهه اقدامم خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم⚘

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اره بسته س قبلا هم میرفتم باشگاه ولی حوصله باشگاه رو ندارم اصلا تو خونه راحترم..متولد ۷۵ ولی اسفندم. ...

پس همسنیم منم آذر ماهیم 😉

چن وقته ازدواج کردی 

من چون میدونم تنبلی دارم اقدام نکردم ک نخوره تو ذوقم 😂

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همسنیم منم آذر ماهیم 😉 چن وقته ازدواج کردی  من چون میدونم تنبلی دارم اقدام نکردم ک نخوره ...

بله شما بزرگتری.زنده باشی..من ۴ساله ازدواج کردم دکتر از اولم گفت اقدام کن ولی من بخاطر دانشگاه اقدام نکردم الان خیلی پشیمونم نمیدونستم مشکلم انقدر حاده گفتم ک دکترا میگن باردار نمیشی الکی میگن با یبار اقدام میشم..یبار اقدامم شده ۸ ماه 😂😂

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بله شما بزرگتری.زنده باشی..من ۴ساله ازدواج کردم دکتر از اولم گفت اقدام کن ولی من بخاطر دانشگاه اقدام ...

متاسقانه تنبلی چیزیه که مشخص نمکنه 

یکی از آشناهامونم داشت ب خیال اینکه باردار نمیشه ناخواسته باردار شد

ان شاء الله ورزش کنی درست میشه 

متاسقانه تنبلی چیزیه که مشخص نمکنه  یکی از آشناهامونم داشت ب خیال اینکه باردار نمیشه ناخواسته ...

بنظرم اگ قصدشو داری شماهم اقدام کن مثل من خدایی نکرده غصه ازدست رفتن زمانو نخوری 

بنظرم اگ قصدشو داری شماهم اقدام کن مثل من خدایی نکرده غصه ازدست رفتن زمانو نخوری 

نمیدونم تو دوراهیم من دو ساله ازدواج کردم 

از ی طرف این قضیه و از طرف دیگه احساس میکنم اماده گیش رو ندارم دکتر ب منم گفت زودتر نینی بیار 

اما تو این کرونا فعلا دکتر هم نمیتونم برم شروع کردم ب خود درمانی 😂😂