چی تاپیک زدم در مورد سقط بود ی نفر قبلا یدونه سقط عمدی داشت چند روز پیشم باز دوباره سقط کرد خیلی ناراحتم خدایا حکمتتو شکر چرا من و ی سریا باید التماس کنیمولی به یکی ک لیاقتشو نداره میدی..مطمئنم چند سال دیگ ک بچه بخوادمبهش میده خدا بدون درد سر 😢😢😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
اره فعلا که باشگاها بسته س، چن وقته اقدام کردی متولد 76؟ ببخشید میپرسما قصدم اینه دوست پیدا ...
اره بسته س قبلا هم میرفتم باشگاه ولی حوصله باشگاه رو ندارم اصلا تو خونه راحترم..متولد ۷۵ ولی اسفندم..بااین ماه۸ ماهه اقدامم خواهش میکنم عزیزم خوشحال میشم⚘
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس همسنیم منم آذر ماهیم 😉 چن وقته ازدواج کردی من چون میدونم تنبلی دارم اقدام نکردم ک نخوره ...
بله شما بزرگتری.زنده باشی..من ۴ساله ازدواج کردم دکتر از اولم گفت اقدام کن ولی من بخاطر دانشگاه اقدام نکردم الان خیلی پشیمونم نمیدونستم مشکلم انقدر حاده گفتم ک دکترا میگن باردار نمیشی الکی میگن با یبار اقدام میشم..یبار اقدامم شده ۸ ماه 😂😂
متاسقانه تنبلی چیزیه که مشخص نمکنه یکی از آشناهامونم داشت ب خیال اینکه باردار نمیشه ناخواسته ...
بنظرم اگ قصدشو داری شماهم اقدام کن مثل من خدایی نکرده غصه ازدست رفتن زمانو نخوری