2777
2789
عنوان

خیلی غمگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم  منم تنبلی دارم میگم بدون قرص پریود میشدی؟!

نه نمیشدم سالی یکبار ب زور پریود میشدم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=134553063]نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگ ...

اضافه داشتم دکترم گفت ۵ کیلو کم کنم خوب میشه من ۹ کیلو کم کردم بی فایده حالا میخوام ورزشو امتحان کنم ببینم میتونم طبیعی و بدون‌دارو باردار بشم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
 ورزش میکنی؟! اضافه وزن داری؟!

وزن کم کردم ولی ورزشو تازه میخوام شروع کنم 

خب عزیزم تو هر ماه ۲۴رساعت ششانس حاملگی وجود داره واقعا شانسیه بشه یا نه شما چند وقته با فولی ۱۸ اقد ...

یکماه 😂دیگ دارو نخوردم یعنی دیگ‌نرفتم دکتر ۸ ماهه اقدامم دکترم‌سه تا رفتم گفتن‌واسه درمان زوده بعد یکسال دیگ منم فقط اقدام کردم و فقط دوفاستون میخورم 

نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگم فولیام ریزن ک ن ...

عزیزم ذوست من شذیذا تنبلی داشت پریود با کمک قرص آمپول میشد..بچه اولش ای وی اف کرد اللن بعد ۷ سال باردارشده.‌‌‌‌‌‌....فقط ۴ ماه بخاطر وزن کم کردن پیاده روی کرد و باشگاه رفت.الان دوماهه بارداره تازه فعمیده‌...

شماهم ورزش کن پیاده روی ان شالله تنبلیت خوب میشه باردار میشی

یکماه 😂دیگ دارو نخوردم یعنی دیگ‌نرفتم دکتر ۸ ماهه اقدامم دکترم‌سه تا رفتم گفتن‌واسه درمان زوده بعد ...

خب عزیزدلم اصلا نگران کننده نیست بیخیال باش یهو میبینی باردار شدی 

وزن کم کردم ولی ورزشو تازه میخوام شروع کنم 

من دو ماه بود پریود نمیشدم، قبلا بهتر بودم، چن وقت بود بدون قرص پریود نمیشدم، دو س هفته ورزش کردم بدون قرص پر شدم 

ولی اضافه وزن دارم 

راستی موقع ورزش شکمتو سفت کن

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور..... 
عزیزم ذوست من شذیذا تنبلی داشت پریود با کمک قرص آمپول میشد..بچه اولش ای وی اف کرد اللن بعد ۷ سال بار ...

انشالله اره دیگ فقط اول امیدم بخداس بعد دیگ ورزش ببینم ورزش کمکم میکنه یانه کنارشم میخوام باز رژیم بگیرم 

من دو ماه بود پریود نمیشدم، قبلا بهتر بودم، چن وقت بود بدون قرص پریود نمیشدم، دو س هفته ورزش کردم بد ...

سلام عزیزم منم پلی کیستیکم الان از بهمن ماه پریود نشدم

چند روز پیش فقط سه تا لکه بینی داشتم

چه ورزشی انجام میدادی؟من آخه سری قبل هم آمپول زدم تا پریود شدم دیگه نمیخام خودمو به این چیزا عادت بدم

💙کنکوری1400✌🤓
سلام عزیزم منم پلی کیستیکم الان از بهمن ماه پریود نشدم چند روز پیش فقط سه تا لکه بینی داشتم چه ورز ...

سلام گلم از اینترنت دانلود کرده بودم فیتنس، پیاده روی هم نسبت به ماهای پیش بیشتر داشتم منم آخرین پریودم اول اسفند بود اونم لکه بینی، حدودا 40 دیقه بود تایم ورزش

سلام گلم از اینترنت دانلود کرده بودم فیتنس، پیاده روی هم نسبت به ماهای پیش بیشتر داشتم منم آخرین پر ...

منم از نت دانلود کردم..دکترم میگفت باشگاه نمیری تو خونه اهنگ‌تند بذار برقص 

منم از نت دانلود کردم..دکترم میگفت باشگاه نمیری تو خونه اهنگ‌تند بذار برقص 

اره فعلا که باشگاها بسته س، چن وقته اقدام کردی 

متولد 76؟

ببخشید میپرسما قصدم اینه دوست پیدا کنم