چی تاپیک زدم در مورد سقط بود ی نفر قبلا یدونه سقط عمدی داشت چند روز پیشم باز دوباره سقط کرد خیلی ناراحتم خدایا حکمتتو شکر چرا من و ی سریا باید التماس کنیمولی به یکی ک لیاقتشو نداره میدی..مطمئنم چند سال دیگ ک بچه بخوادمبهش میده خدا بدون درد سر 😢😢😭😭
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
سلام عزیزم منم تنبلی دارم میگم بدون قرص پریود میشدی؟!
نه نمیشدم سالی یکبار ب زور پریود میشدم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
[QUOTE=134553063]نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگ ...
اضافه داشتم دکترم گفت ۵ کیلو کم کنم خوب میشه من ۹ کیلو کم کردم بی فایده حالا میخوام ورزشو امتحان کنم ببینم میتونم طبیعی و بدوندارو باردار بشم
خب عزیزم تو هر ماه ۲۴رساعت ششانس حاملگی وجود داره واقعا شانسیه بشه یا نه شما چند وقته با فولی ۱۸ اقد ...
یکماه 😂دیگ دارو نخوردم یعنی دیگنرفتم دکتر ۸ ماهه اقدامم دکترمسه تا رفتم گفتنواسه درمان زوده بعد یکسال دیگ منم فقط اقدام کردم و فقط دوفاستون میخورم
نه انشالله ک نیستی..من سالی یکبار پریود میشدم قبل اینکه دوفاستون مصرف کنم ..ولی میگم فولیام ریزن ک ن ...
عزیزم ذوست من شذیذا تنبلی داشت پریود با کمک قرص آمپول میشد..بچه اولش ای وی اف کرد اللن بعد ۷ سال باردارشده.....فقط ۴ ماه بخاطر وزن کم کردن پیاده روی کرد و باشگاه رفت.الان دوماهه بارداره تازه فعمیده...
شماهم ورزش کن پیاده روی ان شالله تنبلیت خوب میشه باردار میشی
عزیزم ذوست من شذیذا تنبلی داشت پریود با کمک قرص آمپول میشد..بچه اولش ای وی اف کرد اللن بعد ۷ سال بار ...
انشالله اره دیگ فقط اول امیدم بخداس بعد دیگ ورزش ببینم ورزش کمکم میکنه یانه کنارشم میخوام باز رژیم بگیرم
سلام عزیزم منم پلی کیستیکم الان از بهمن ماه پریود نشدم چند روز پیش فقط سه تا لکه بینی داشتم چه ورز ...
سلام گلم از اینترنت دانلود کرده بودم فیتنس، پیاده روی هم نسبت به ماهای پیش بیشتر داشتم منم آخرین پریودم اول اسفند بود اونم لکه بینی، حدودا 40 دیقه بود تایم ورزش
سلام گلم از اینترنت دانلود کرده بودم فیتنس، پیاده روی هم نسبت به ماهای پیش بیشتر داشتم منم آخرین پر ...
منم از نت دانلود کردم..دکترم میگفت باشگاه نمیری تو خونه اهنگتند بذار برقص