2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

404 بازدید | 45 پست

سلام خانوما من همش حس میکنم بغل چشم نوزادم زرده،پسرم دیروز 3ماهش رو تموم کرد،روزهای اول اسهال داشت بردیم دکتر گفتن سپسیسه بستری کردن بعد گفت زردی از12به 13رسیده آزمایش به خاطر سپسیس گرفتن بعد دیدن مشکلی نداره یه روز آن تی بیوتیک تزریق کردن تو سرمش و تو دستگاه نگه داشتن روز بعد شد9،5 و مرخص کردن دو روز بعد به همون دکتر بردیم گفت زردی نداره،روز20یه دکتر دیگه بردیم گفت در حد7،8هست خود به خود میره،به خاطر کرونا نمیتونیم دکتر بریم،تا کی اگه از بین تره خطرناکه؟نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اگه حس کردی بچه ات بی حاله و درست شیر نمیخوره ببرش دکتر حتما

من دخترم به هیچ وجه زرد نبود اصلا فقط یه روز از صبح دیدم بیحاله و شیر نمیخوره بردم دکتر حتی دکترم گفت نه اصن زردی نداره اما لحظه اخر پشیمون شد ازمایش نوشت زردیش ۲۳ بود یعنی اگه میشد ۲۵ باید خونش رو عوض میکردیم

حواست باشه بهش

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

شاید حساس شدی

دگ آن فکر نمیکنم زردی باشه برای نوزادت...

احتمالش هست که بخاطر گرماهم بیلیروبین نوزاد بره بالا یکم جاشو خنکتر کن و متعادل نگهش دار

ترانجبینم خیلی خوبه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
طب سنتی میگه پشت گوش رو ی کم زخمش کن دو س قطره خون بیاد فوری زردی بچه میخابه 

زخم که نمیکنن

اون حجامته 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
طب سنتی میگه پشت گوش رو ی کم زخمش کن دو س قطره خون بیاد فوری زردی بچه میخابه 

طب سنتي چ اراجيفي ك نميگه😐😐😐😐

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (۲کیلوو۹۳۰گرم)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍(۹-۰۴-۱۴۰۰) ۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(۲۰-۰۴-۹۹)❤️(۱۴-۰۴-۱۴۰۰🩵) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی (۲کیلو و ٩٧٥گرمي)(۳کیلو و۲۰۰گرمی)❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍شما تمام دنیای منید مانِلي و آنِلی زيباي من🩵

بیلی روبین زیر 13 بستری نمیخواد ولی بقیه علایمش هم باید چک بشه مثل خوب شیر نخوردن بی حالی بیقراری و. ...

نه شیر میخوره،ولی زود سیر میشه دوباره بیدار میشه میخوره،اول وزنش کم شد دکتر گفت هفته اول طبیعیه ولی هفته دوم و سوم وزنش بیشتر شد دکتر گفت خوبه،فقط از وقتی واکسن زدیم که نزدیک یک ماهه وزن چندانی نگرفته کمم شیر میخوره،بی قراری هم زیاد نمی کنه فقط وقتی میخواد بخوابه یکم گریه میکنه،زیاد نمیخوابه در حد چرت،شبا دو نیم یا سه ساعت یه بار پا میشه گریه میکنه شیر میخوره میخوابه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

پسرمنم تاحدوديكماهگيش زرديش بالابودبعدمن يه ذره خيلي كم بهش شيرخِشت باترنجبين نبات قاطي كردم دادم خوردكلاخيلي سريع زرديش اومدپايين به من گفته بودن خودم بخورم بره توي شيرم بعدبچه ازشيرمن ميخوره زرديش ميره ولي چندروزخوردم ديدم بي تاثيره تصميم گرفتم به خودش مستقيم بدم شيرخشتوفك كنم دوشب اندازه عدس ريختم توي چند تاقاشق آب جوش ويه ذره نبات ويه ذره ترنجبين باشيشه قنداقش دادم خورد،،وگرنه منم كلي داروواسه زردي دادم خودم خنكي خوردم تاشيرم گرمي نباشه بعد دستگاه مهتابي هم گرفتيم چندروزم زيردستگاه بودولي همچنان بالابودوخوب نميشد

منظورم همین بود یادم رفت بگم  الان میریزن سرم دعوام میکنن

الان که نمیشه جایی برد

نه شیر میخوره،ولی زود سیر میشه دوباره بیدار میشه میخوره،اول وزنش کم شد دکتر گفت هفته اول طبیعیه ولی ...

قطره بیلی ناستر برای زردی خفیف در حد 7 و 8 خوبه...بازم معاینه ببر... نمیتونه دردشو بگه 

پسرمنم تاحدوديكماهگيش زرديش بالابودبعدمن يه ذره خيلي كم بهش شيرخِشت باترنجبين نبات قاطي كردم دادم خو ...

چند بود؟