سلام خانوما من همش حس میکنم بغل چشم نوزادم زرده،پسرم دیروز 3ماهش رو تموم کرد،روزهای اول اسهال داشت بردیم دکتر گفتن سپسیسه بستری کردن بعد گفت زردی از12به 13رسیده آزمایش به خاطر سپسیس گرفتن بعد دیدن مشکلی نداره یه روز آن تی بیوتیک تزریق کردن تو سرمش و تو دستگاه نگه داشتن روز بعد شد9،5 و مرخص کردن دو روز بعد به همون دکتر بردیم گفت زردی نداره،روز20یه دکتر دیگه بردیم گفت در حد7،8هست خود به خود میره،به خاطر کرونا نمیتونیم دکتر بریم،تا کی اگه از بین تره خطرناکه؟نگرانم
خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
نه شیر میخوره،ولی زود سیر میشه دوباره بیدار میشه میخوره،اول وزنش کم شد دکتر گفت هفته اول طبیعیه ولی ...
یه لامپهای مخصوص هم هست به اسم هوم فوتو تراپی.... برای زردی خفیف در منزل استفاده میشه فقط چشم و دستگاه تناسلی حتتما باید پوشیده باشه زیر لامپ و مرتب شیر بدی بهش... شیردهی بیشتر سریعتر خون نوزاد رو از بیلی روبین پاک میکنه
یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤