2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست
ببین اگه حس کردی بچه ات بی حاله و درست شیر نمیخوره ببرش دکتر حتما من دخترم به هیچ وجه زرد نبود اصلا ...

چند وقته بود؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چند بود؟

يادم نيست فقط دكترگفت خيلي بالاست بايدبستري بشه شوهرم نذاشت گفت بچموسوراخ سوراخ ميكنن ازبس خون ميگيرنو...دستگاه اجاره كرديم توخونه نگهش داشتيم وداروي زردي داديم ولي خب انگاربي تاثيربوددوسه بارآزمايش زردي دادهمش بالابودتااينكه همون شيرخشت درعرض دوياسه روزكامل زرديشوبرطرف كرد،،فك نميكنم ضررچنداني داشته باشه باچندتاازبزرگتراكه اين كاراي قديمياروميدونن مشورت كن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید حساس شدی دگ آن فکر نمیکنم زردی باشه برای نوزادت... احتمالش هست که بخاطر گرماهم بیلیروبین نوزا ...

جاشو همیشه گرم میکنم چون دست و پاش یخ میکنه زود عطسه میکنه،چند وقت پیش گونه هاش هم زرد بود الان نیست چشماش حس میکنم یکم هست

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چند وقته بود؟

هفت روزش بود

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
نه شیر میخوره،ولی زود سیر میشه دوباره بیدار میشه میخوره،اول وزنش کم شد دکتر گفت هفته اول طبیعیه ولی ...

یه لامپهای مخصوص هم هست به اسم هوم فوتو تراپی.... برای زردی خفیف در منزل استفاده میشه فقط چشم و دستگاه تناسلی حتتما باید پوشیده باشه زیر لامپ و مرتب شیر بدی بهش... شیردهی بیشتر سریعتر خون نوزاد رو از بیلی روبین پاک میکنه

يادم نيست فقط دكترگفت خيلي بالاست بايدبستري بشه شوهرم نذاشت گفت بچموسوراخ سوراخ ميكنن ازبس خون ميگير ...

باشه گلم.مرسی،همسرم.میترسه ببره دکتر میگه خطرناکه

جاشو همیشه گرم میکنم چون دست و پاش یخ میکنه زود عطسه میکنه،چند وقت پیش گونه هاش هم زرد بود الان نیست ...

من بچم زردی داشت رفتم دستگاه اوردم خونه

اونجا خانمه همش میگفت ۲۸درجه باید باشه دمای خونه 

دی ماهم بود خیلی سرد همش نگران بود باید کامل لختش میکردیم

اما خیلی بهم تاکید کرد که عادی نگهش دارم گزما عامل اصلیه الان برای بالا رفتن زردی

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
کوچیک بود پسر من3ماهش تموم شد

کوچیک و بزرگ نداره

حواست باشه کلا بیحال نشه بچه ات

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
عطسه در نوزادان طبیعی هست... سرفه غیرطبیعیه

گاها سرفه تک میکنه دکتر گفت نه چیزی نیست دکتر دیگه گفت نفسش تند شد بیارین ولی از روز10گاها سرفه میکنه

نه شیر میخوره،ولی زود سیر میشه دوباره بیدار میشه میخوره،اول وزنش کم شد دکتر گفت هفته اول طبیعیه ولی ...

حتما حتما ببر بیمارستان چکاب کامل 

زردی طول کشیده خطرناکه 

ببرش بیمارستان علی اصغر

خدایا شکرت 🙏🏻
کوچیک و بزرگ نداره حواست باشه کلا بیحال نشه بچه ات

آره تو نت نوشته اثر بد می ذاره نگرانم