2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 45 پست
حتما حتما ببر بیمارستان چکاب کامل  زردی طول کشیده خطرناکه  ببرش بیمارستان علی اصغر

تبریزم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
ببريه آزمايش بنويسه دكتراسترس بيخودي نكش،،سعي كن شيربهش زيادبدي فعلا

این کرونا کلا مانع شد همسرم میترسه میگه دکترا بعضا مریضن نمیدونن انتقال میدن 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاها سرفه تک میکنه دکتر گفت نه چیزی نیست دکتر دیگه گفت نفسش تند شد بیارین ولی از روز10گاها سرفه میکن ...

اگه سرفه داره زردم هست شیر هم کمتر میخوره بهتره فوق تخصص نوزادان ببینه

من بچم زردی داشت رفتم دستگاه اوردم خونه اونجا خانمه همش میگفت ۲۸درجه باید باشه دمای خونه  دی ...

وای من گاها 30درجه میکردم

يادم نيست فقط دكترگفت خيلي بالاست بايدبستري بشه شوهرم نذاشت گفت بچموسوراخ سوراخ ميكنن ازبس خون ميگير ...

الان دستگاه برای زردی امده تو ازمایشگاها

من دخترمو بردم اینجور ازمایش گرفتنبا یه دستگاه خیلی فوری هم همون لحظه جواب دادبهم 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
اگه سرفه داره زردم هست شیر هم کمتر میخوره بهتره فوق تخصص نوزادان ببینه

باشه باید دیگه فردا ببرم دکترا قطره هم ندادن که

خوب ببر یه بیمارستان کودکان اونجا آزمایش میگیرن به آزمایشگاهها اعتمادی نیست 

یعنی فقط کودکان؟

مدفوعش چرب که نیست ؟ یا رنگش روشن نیست؟

زرده گاها سبز چرب نه نیست انگار رنگش فرق میکنه گاها

خوب خداروشکر  فقط نباید چرب و بیرنگ باشه

والا چربیش رو متوجه نمیشم،ولی اکثرا زرده دون دون داره گاه سبز تیره میشه ببخشید انکار سبزی خورده یه چیزایی مثل سبزی خورد شده هست تو مدفوعش