سلام بچه ها من روی کمرم جوش میزنه واقعا دارم عذاب میکشم خیلیا جاشونم مونده و سیاه شده دکتری میشناسید ک خوب باشه یا راه درمانی چیزی نزدیک عادت ماهانم شدیدتر هم میشه جوش بزرگ و دردناک و چرکی اکثرا .. ممنون میشم راهنمایی کنید
من با نامزدم میخوام یه مسافرت برم همش دغدغه اون موقع رو دارم تو مسافرت مایو چطوری بپوشم .. خیلیی حس بدیه حالا اون ب کنار ادم یه تاب دلش میخواد بپوشه من همش خجالت میکشم ..
البته فردا هم میرم آزمایش هورمونی بدم،ببینم چه مرگم. راستی حدود ده روز صابون تریاک مصرف میکنم،یکم ب ...
اتفاقا ب منم گفتن ریشش همین بهم ریختگی هورموناس خصوصا ک من تو دوران عادت ماهانم شدید میشه جوشام ... ینی شما پیش متخصص زنان رفتی برات ازمایش هورمونی نوشته یا پوست
من اوایل ازدواج همش رو کمر و باس ن و بازو کرم پودر میزدم🤣🤣🤣 بعد چند ماه دیگه گفتم به جهنم همسرم ...
الهییی خیلی بده ... نامزد منم میگ اصلا برام مهم نیس بابا ولی خب من خودم یجوریه برام 😥 رو باس نم نمیزنه 😑چطور بشه یکی دوتا ولی کمرم الان فاجعس یکی قد فندق بعدش جاشم میمونه لعنتی 😭
یعنی خوب درکت میکنم عزیزم اگر راهی پیدا کردی و خوب شدی حتما به منم بگو
حتما ... من تازه اول راهم هیچ دکتری نرفتم تازه پیخوام برم
البته اینو بگم من یه پکیج از پیج اینستا سفار دادم کلا کمرمو صاف کردا ولی باز نزدیک پریود همون اشو همون کاسه ینی ظاهری خوب کرد ولی از ریشه ن گفتم اینم بگم