2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش روی بدن

454 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من روی کمرم جوش میزنه واقعا دارم عذاب میکشم خیلیا جاشونم مونده و سیاه شده دکتری میشناسید ک خوب باشه یا راه درمانی چیزی نزدیک عادت ماهانم شدیدتر هم میشه جوش بزرگ و دردناک و چرکی اکثرا .. ممنون میشم راهنمایی کنید

ببین بیشتر از ۶ سال این مشکل دارم

دکتر تا دلت بخاد،دارو گیاهی فراوون،اسکزاب زیاد،حجامت چند بار

بی فایده بی فایده

کلافه ام شدیذ

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بیشتر از ۶ سال این مشکل دارم دکتر تا دلت بخاد،دارو گیاهی فراوون،اسکزاب زیاد،حجامت چند بار بی ...

خیلی بده درک میکنم خصوصا وقتی ادم میخواد یه لباس بازی بپوشه یا مایو کلا اعتماد ب نفس ادم میچسبه کف پاش

کبدت مشکل نداره یا غلظت خون داشته باشی

نمیدونم والا .. حالا نمیدونم برم دکتر پوست یا دکتر زنان چون ی سریا میگن از بهم ریختگی هورمانس باید بری دکتر زنان گیج شدم خودمم چون میخوام دیگ نزنه ینی از ریشه درمان کنم 

خیلی بده درک میکنم خصوصا وقتی ادم میخواد یه لباس بازی بپوشه یا مایو کلا اعتماد ب نفس ادم میچسبه کف پ ...

من اصلا استخر نمیرم😬😬😬

لامصب جای همشونم میمونه

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

البته فردا هم میرم آزمایش هورمونی بدم،ببینم چه مرگم.

راستی حدود ده روز صابون تریاک مصرف میکنم،یکم بهترم کرده

ولی پیگیر دکتر زنان و هورمون هستم