2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش روی بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 31 پست
من اصلا استخر نمیرم😬😬😬 لامصب جای همشونم میمونه

من با نامزدم میخوام یه مسافرت برم همش دغدغه اون موقع رو دارم تو مسافرت مایو چطوری بپوشم .. خیلیی حس بدیه حالا اون ب کنار ادم یه تاب دلش میخواد بپوشه من همش خجالت میکشم .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته فردا هم میرم آزمایش هورمونی بدم،ببینم چه مرگم. راستی حدود ده روز صابون تریاک مصرف میکنم،یکم ب ...

اتفاقا ب منم گفتن ریشش همین بهم ریختگی هورموناس  خصوصا ک من تو دوران عادت ماهانم شدید میشه جوشام ... ینی شما پیش متخصص زنان رفتی برات ازمایش هورمونی نوشته یا پوست 

من با نامزدم میخوام یه مسافرت برم همش دغدغه اون موقع رو دارم تو مسافرت مایو چطوری بپوشم .. خیلیی حس ...

من اوایل ازدواج همش رو کمر و باس ن و بازو کرم پودر میزدم🤣🤣🤣

بعد چند ماه دیگه گفتم به جهنم

همسرمم میدونست،براش مهم نبود

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
اتفاقا ب منم گفتن ریشش همین بهم ریختگی هورموناس  خصوصا ک من تو دوران عادت ماهانم شدید میشه جوشا ...

من گفتم شاید کیست دارم،البته دکتر پوست خیلی رفتم نتیجه نداد

بعد رفتم زنان سونو نوشت و آزمایش

سونو هیچ مشکلی ندار

فردا هم میرم آزمایش 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
من اوایل ازدواج همش رو کمر و باس ن و بازو کرم پودر میزدم🤣🤣🤣 بعد چند ماه دیگه گفتم به جهنم همسرم ...

الهییی خیلی بده ... نامزد منم میگ اصلا برام مهم نیس بابا ولی خب من خودم یجوریه برام 😥 رو باس نم نمیزنه 😑چطور بشه یکی دوتا ولی کمرم الان فاجعس یکی قد فندق بعدش جاشم میمونه لعنتی 😭

من گفتم شاید کیست دارم،البته دکتر پوست خیلی رفتم نتیجه نداد بعد رفتم زنان سونو نوشت و آزمایش سونو ...

امید وارم نتیجه بگیری زود خوب بشی چون درک میکنم حس جالبی نیس 🙏

الهییی خیلی بده ... نامزد منم میگ اصلا برام مهم نیس بابا ولی خب من خودم یجوریه برام 😥 رو باس نم نمی ...

یعنی خوب درکت میکنم عزیزم

اگر راهی پیدا کردی و خوب شدی حتما به منم بگو

امید وارم نتیجه بگیری زود خوب بشی چون درک میکنم حس جالبی نیس 🙏

ممنونم گلم

همچنین شما

یعنی خوب درکت میکنم عزیزم اگر راهی پیدا کردی و خوب شدی حتما به منم بگو

حتما ... من تازه اول راهم هیچ دکتری نرفتم تازه پیخوام برم 

البته اینو بگم من یه پکیج از پیج اینستا سفار دادم کلا کمرمو صاف کردا ولی باز نزدیک پریود همون اشو همون کاسه ینی ظاهری خوب کرد ولی از ریشه ن گفتم اینم بگم 

حتما ... من تازه اول راهم هیچ دکتری نرفتم تازه پیخوام برم  البته اینو بگم من یه پکیج از پیج ای ...

من از این چیزا زیاد استفاده کردم،دقیقا چند روز به پروییدی کمر و باس نم جوش بزرگ میزنه

اگر تاریخ پروییدیمم یادم بشه،به لطف این جوشها سریع میفهمم که نزدیکم🤣🤣🤣