when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم
کاربر آقا هستم لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
لازم نیست مدام تایپک بزنی که... بیشتر تو تایپک های دیگران شرکت کن
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
اگ يه اقا تاپيك بزنه همه ميريزن توش تاپيكاي علمي اصلا بازديد نداره كلا اينجا حرفاي خاله زنكي بي ...
معمولن اقایون تا تاپیک میزنن میریزن سرش توهین میکنن بهش
اخرم کاربریشون میترکه 😂😂😂
اما تاپیکای بیخود بازدید زیاد دارن که چیز جدیدی نیست
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖