2777
2789

سوپ و ماکارونی و گوجه و خیار.. پنیر.. خرما.. چای

ولی خب آبمون قطعه😭

میخوام غذا بپزم 😢

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

عکس نذار دلمون آب میشه🥺

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داشته باشید فقط کامنت هارو:

حلوای خودم بپز😂😂😂

فسنجونه مادرشوهرپز😂😂😂

حلیم بادمجونه مامان پز😂😂

قیمه بادمجون ننه پز😂😂

کوفت وذهره ماره عمم پز😂😂😂

قبلا چقدخوب بود بعضی کلمه هانبودش😂😂

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲
افطار نون پنیر سبزی و فرنی شام ماکارونی  سحری قیمه

😯😯😯😯

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
مونده بودم سحری چی بذارم اگر دستور زرشک پلو و مرغ رو برام بذاری ممنونت میشم🙏🙏🙏

ببین دو نوع زرشک پلو مرغ داریم من هردوتاشا بهت میگم

اولیش من اینطوری میپزم

میزارم یه ساعت مرغ با پیاز و اب و ادویه و نمک فلفل بپزه بعد سرخ میکنم یکم رب بهش میزنم بعد فلفل دلمه هم میریزم و با همون اب مرغ که داشتیم دوباره میزارم خوب بپزه ابش کشیده بشه اخر کارم زعفرون حسابی میریزم روش برنجشم که دیگه بلدی😉 بزار دم بکشه بعد زعفرون و زرشک باهاش تزیین کن

حالا روش دوم سینه نرغو میزاری خوب بپزه بعد ریش ریش میکنی پیاز سرخ میکنی مرغای ریشی را بهش اضافه میکنی نمک و زعفرون میریزی بعدم زرشک میریزی و تفت میدی بعدم لای برنج ابکش لایه لایه میریزی و دم میکنی😊

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

اسی شرمنده عزیزم یه سوال دارم بچه ها اعصابم خیلی خورده نمی تونم تاپیک بزنم بچه ها الان یکی از اقوام بهم گفت زن داداشت و مادرش نقشه کشیدن که از خواهر شوهرام عکس جمع کنم داشته باشم که اگه زندگیمون به هم خورد ازشون آتو داشته باشیم چیکارکنم با این آدم به نظرتون

عزیزم،من خودم پری شدم روزه نیستم برای شوهرم درست کردم

ما که روزه ایم چه گناهی کردیم؟ 😭😭😭

نوش جانتون😄

ببین دو نوع زرشک پلو مرغ داریم من هردوتاشا بهت میگم اولیش من اینطوری میپزم میزارم یه ساعت مرغ با پ ...

زرشک تو پلو دم کنی خراب نمیشه؟ له نمیشه؟؟ ممنون که وقت گذاشتی و برام توضیح دادید🌹🌹🌹🌹

دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید یک مسابقه شرکت کردم و باید حتما برنده شم🙏🙏🙏 https://miesuccess.com/نظرسنجی/ تایپیک زدم بعنوان کمک کنید ویدئو ۱۱۹ مال منه. لطفا وارد سایت شوید و به ویدئو ۱۱۹ امتیاز ده بدید🌹🌹🌹🙏🙏🙏
برای افطار  بعد همه رو میخورید چه قدر خوشحالم جای معده شما نیستم    تازه بعدش... گ ...

بله یکم من و همسرم پورخور هستیم تازه این غذاهاروخودم نپختم مادرهمسرم زحمت میکشن برامون میفرستن