2777
2789
اسی شرمنده عزیزم یه سوال دارم بچه ها اعصابم خیلی خورده نمی تونم تاپیک بزنم بچه ها الان یکی از اقوام ...

اقوامتون مطمعنی راس میگه:؟

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زرشک تو پلو دم کنی خراب نمیشه؟ له نمیشه؟؟ ممنون که وقت گذاشتی و برام توضیح دادید🌹🌹🌹🌹

نه زیاد 

اما خب میتونی اخر کار جدا زرشکو تفت بدی به پلو اضافه کنی 

خواهش میکنم دوستم قابلی نداشت به جاش برای حاجتم   ۵ تا صلوات بفرس ممنون

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
اقوامتون مطمعنی راس میگه:؟

به نظرشما چطوری عکس هامون و تو گوشیش پاک کنیم بخدا خیلی میترسم ببین کسی که قصد زندگی داشته باشه همچین فکری به ذهنش نمیرسه معلوم نیست تو ذهن خرابش چی هست فامیل هم هستیم باهاش 

به نظرشما چطوری عکس هامون و تو گوشیش پاک کنیم بخدا خیلی میترسم ببین کسی که قصد زندگی داشته باشه همچی ...

فعلا خودت کنترل کن بزار ی مدت از ای حرفا بگزره برو خونش گوشیش بگیر عکسا ببین پاک کن... مگ عکسات بی حجابه؟

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....
فعلا خودت کنترل کن بزار ی مدت از ای حرفا بگزره برو خونش گوشیش بگیر عکسا ببین پاک کن... مگ عکسات بی ح ...

نه اصلا من آدمی نیستم عکس بگیرم هرچی عکس هست باحجاب با خانواده هست یا تولد چیزی من بخدا ازش دورم شهر دیگه هستم اصلا دوسال عروسی کرده دوبار رفتم خونه اش حتی زنگ داداشم هم نمیزنم اونم که میزنه یکی در میون جواب میدم چون زنش میشناسم به جون بچه هام اونم فقط احوال پرسی ازخودش میکنم نمیدونم این مریض چشه این چه کار مسخره ای هست خیلی میترسم آخه فامیلیم میشناسمش بعید نیست این کار ازش 😭😭😭

نه اصلا من آدمی نیستم عکس بگیرم هرچی عکس هست باحجاب با خانواده هست یا تولد چیزی من بخدا ازش دورم شهر ...

روانیه . خب چرا میترسی بیخیال بابا حرص نخور