سلام من یه پسر سه سالو نیمه دارم شوهرم چند وقته اشتیاق پیدا کرده که دوباره بچه دار بشیم اما من اصلا توانشو ندارم وگرنه دوست دارم بچه م تنها نباشه.پسرم اندازه ده تا بچه منو اذیت کرد خیلی زده شدم دیگه اعصابی واسم نمونده به نظرتون چیکار کنم کمکم کنید ?
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم دارم به بچه دوم فکر میکنم .پسر من بازیگوشه ولی اذیتم نمیکنه .به زودی میرم اقدام ولی شما تا خودت امادگیشو نداری نرو اقدام ،چون احتمالا بعدها عصبانیتت رو سر بچه دومت خالی میکنی
منم خودم یکی دارم اما حالا دوره تک فرزندیه اکثر بچه ها همینن والا خاهر برادر من به سرمن چه گلی زدن که برابچم بزنن البته من دلیلم برابچه نیاوردن اینه که شرایط مالی خوبی ندارم و خونه از خودم ندارم حالا شما خوددانی
منم خودم یکی دارم اما حالا دوره تک فرزندیه اکثر بچه ها همینن والا خاهر برادر من به سرمن چه گلی زدن ک ...
من شرایط مالی دارم اما مگه باید فقط بچه بزرگ کنم تا آخر عمر .به قول خودت برادر خواهر هم یه جا دیگه میرن سر خونه زندگیشون دیگه شاید سالی یه بار همدیگرو دیدن
منم شوهرم بچه دوم میخاد منم موندم اونو چطوری راضی کنم که نخاد براهمین یواشکیش قرص میخورم وای خواهر ن ...
نه بابا تورو چرا نفرین کنم عزیزم.همه چی به خودمون بستگی نداره من خواستم نظرتونو بدونم که اونایی که بچه دارن توان بزرگ کردن یکی دیگه رو دارن یا نه?تازه پسرم داره از آب و گل در میاد و کارای شخصیشو انجام مطده یعنی دوباره باید برم از صفر شروع کنم?