2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 41 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آخه من سی سه سالمه دیکه کم کم بارداری واسم خطرناک میشه اگه بخوام باطد زود اقدام کنم وگرنه هگین یه ذر ...

منم سی سالمه و تازه اقدام اولی هستم😔

اما اگر بخوای صبر کنی که جو عادی بشه معلوم نیست چند سال دیگه طول بکشه، همین الان اقدام کنی بنظرم بهتره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آخه من سی سه سالمه دیکه کم کم بارداری واسم خطرناک میشه اگه بخوام باطد زود اقدام کنم وگرنه هگین یه ذر ...

عزیزم سی سال سنه الان همسنای شما ازدواج میکنن،به نظرم الان اینکارو نکن الان جو پراز استرس که واسه بارداری خوب نیست

توی این شرایط جامعه و بیماری که نمیشه با خیال راحت بری دکتر مراقبت‌های بارداری رو انجام بدی و ... چه ...

همیشه که این ویروس نمیمونه باید زندگی کنیم نباید که دست از زندگی بکشیم تا زنده ایم مگه نه?

تنها نمیشه?

منم خودم یکی دارم اما حالا دوره تک فرزندیه اکثر بچه ها همینن والا خاهر برادر من به سرمن چه گلی زدن که برابچم بزنن البته من دلیلم برابچه نیاوردن اینه که شرایط مالی خوبی ندارم و خونه از خودم ندارم حالا شما خوددانی 

منم خودم یکی دارم اما حالا دوره تک فرزندیه اکثر بچه ها همینن والا خاهر برادر من به سرمن چه گلی زدن ک ...

من شرایط مالی دارم اما مگه باید فقط بچه بزرگ کنم تا آخر عمر .به قول خودت برادر خواهر هم یه جا دیگه میرن سر خونه زندگیشون دیگه شاید سالی یه بار همدیگرو دیدن

من شرایط مالی دارم اما مگه باید فقط بچه بزرگ کنم تا آخر عمر .به قول خودت برادر خواهر هم یه جا دیگه م ...

البته عزیرم باز شرایط رو خودت بسنج به حرف نی نی سایتیا گوش نده خودت بهتر میدونی 

البته عزیرم باز شرایط رو خودت بسنج به حرف نی نی سایتیا گوش نده خودت بهتر میدونی 

چجوری شوهرمو راضی کنم که دیگه نخواد.البته اگه باهاش حرف بزنم راضی میشه اما اون میگه بعدا پشیمون میشیم اما ممکنه اصلا بعدنی نباشه

چجوری شوهرمو راضی کنم که دیگه نخواد.البته اگه باهاش حرف بزنم راضی میشه اما اون میگه بعدا پشیمون میشی ...

منم شوهرم بچه دوم میخاد منم موندم اونو چطوری راضی کنم که نخاد براهمین یواشکیش قرص میخورم وای خواهر نری بچه دار نشی بعد پشیمون شی منا نفرین کنیا بازم میگم خودت فکراتو کن 

عزیزم سی سال سنه الان همسنای شما ازدواج میکنن،به نظرم الان اینکارو نکن الان جو پراز استرس که واسه با ...

عزیزم اون از نطر اجتماعیه که میگن سی سال برای ازدواج دیر نشده

دیگه شرایط بدنی که این چیزا حالیش نیست

نمیخوام استارتر بتورسونم چون خودش اطلاع داره ولی بارداری بالای ۳۵ سال خیلی خطرناکه

امیدوارم به اینده  
منم شوهرم بچه دوم میخاد منم موندم اونو چطوری راضی کنم که نخاد براهمین یواشکیش قرص میخورم وای خواهر ن ...

نه بابا تورو چرا نفرین کنم عزیزم.همه چی به خودمون بستگی نداره من خواستم نظرتونو بدونم که اونایی که بچه دارن توان بزرگ کردن یکی دیگه رو دارن یا نه?تازه پسرم داره از آب و گل در میاد و کارای شخصیشو انجام مطده یعنی دوباره باید برم از صفر شروع کنم?

عزیزم اون از نطر اجتماعیه که میگن سی سال برای ازدواج دیر نشده دیگه شرایط بدنی که این چیزا حالیش نیس ...

بله همینطوره و بدتر از اون شرایط روحی و روانیه که باز نظر یه گادر نمیتونم خیلی شاد و سرحال مثل بیست و پنج ساله باهاش زندگی کنم