دو نفرو میشناسم به معنای واقعی با ۱۰تا پسر دوست بودن (ن درحد معمولی)! بعد جفتشون شوهرای خوب و پولدار گیرشون کرد! واقعا چرا؟! از کجاشون اینقد شانس میارن؟! تازه یکیشون چنان کباده پاکی میکشه ک نگو ! الان حس بدی ک در من نسبت بهشون بوجود آمده اسمش حسادته یا حق دارم؟!
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اه بدم میاد از این جور آدم ها دست پیش و میگیرن پس نیوفتن
یبار یکی یخبرایی بگوشش رسیده بود بروشم آورده بود چنان زده بود زیر گریه بعد رفته بود به بابابزرگش گفته بود بره دعواش کنه ! یجوری رفتار کرد ک طرفی ک این حرفو زده بود خراب شده بود بهش گفته بودن تهمت نزن حالا دیگ زندگی کسیو بهم نزن بچوک طرف بخودش فقط گفته بود ولی این اونقد جاروجنجال راه انداخت ک نگو