2777
2789
عنوان

خرشانس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست
ویییی پس ما هم بزنیم تو این کار فوقش اینه توبه کنیم عوضش شوهر خوب گیرمون میاد عزیزم از تو بعید بود ...

آخه  یکی از اطرافیانم یکم سرو و گوشش مینجبید 

و الان خیلی پشیمونه و خیلی توبه کرده 

واسه همین گفتم 

بنده خدا خیلی می‌ترسه از این که ابروش بره و کسی بفهمه 

خدایا شکرت 🙏🏻

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آخه  یکی از اطرافیانم یکم سرو و گوشش مینجبید  و الان خیلی پشیمونه و خیلی توبه کرده  ...

خب اون میترسه ! این الان داره پشت سر امثال مث خودش حرف میزنه ! انگار مخاد همه خراب جلوه داده بشن ک گناهای خودش لاپوشونی شن!!

آره والا کاش ما هم مثله اونا بودیم من شانس ندارما من بودم اون ده نفر اونقد نفرینم میکردن میمردم😞😒

یکی ازون ۱۰نفر فامیلشم هس ولی یجوری رفتار میکنه انگار اصلا نمیشناسش:////

زوره والا فک کن بگ ای بابا کی جرات میکنه بچه بیاره تو این زمونه بی دروپیکر!؟ لعنتی تو خودت ۱۰تا از د ...

اه بدم میاد از این جور آدم ها دست پیش و میگیرن پس نیوفتن 

خدایا شکرت 🙏🏻
واه واه اونقد بدم میادا از اینا اتفاقا مام تو فامیل از این دخترا داشتیم😒 

پستای عاشقانشو میبینم خندم میگیره ! همون حالات .. همون کارا.‌.. واسه یکی تکراره واسه یکی اولین تجربه 

پستای عاشقانشو میبینم خندم میگیره ! همون حالات .. همون کارا.‌.. واسه یکی تکراره واسه یکی اولین تجربه ...

حالا اونی ک من میگم شوهرش از همه کاراش خبر داره اون روز پست گذاشته بود ای پاک ترین دختر😂😂

خدا شانس بده ما بودیم ب سرمون میزدن

اه بدم میاد از این جور آدم ها دست پیش و میگیرن پس نیوفتن 

یبار یکی یخبرایی بگوشش رسیده بود بروشم آورده بود چنان زده بود زیر گریه بعد رفته بود به بابابزرگش گفته بود بره دعواش کنه ! یجوری رفتار کرد ک طرفی ک این حرفو زده بود خراب شده بود بهش گفته بودن تهمت نزن حالا دیگ زندگی کسیو بهم نزن بچوک طرف بخودش فقط گفته بود ولی این اونقد جاروجنجال راه انداخت ک نگو