2777
2789
عنوان

خرشانس

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست
حالا اونی ک من میگم شوهرش از همه کاراش خبر داره اون روز پست گذاشته بود ای پاک ترین دختر😂😂 خدا شان ...

حداقل نگن پاک ک بقیه تحریک شه حسشون ! میگف ای مهربانترین😁 یکی ازینا ک گفتم شوهرش خبر نداره اگ بفهمه دیوونه میشه بنده خدا! فک کن شوهره به همه گیر میده خبر نداره زنش.... وقتی خیلی گیر میده به بقیه حرصم میادا

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حداقل نگن پاک ک بقیه تحریک شه حسشون ! میگف ای مهربانترین😁 یکی ازینا ک گفتم شوهرش خبر نداره اگ بفهمه ...

ی وضعیه اصلا اتفاقا اونام خوشبخت تریننا اونی ک صاف و ساده بوده کلی ب مشکل برمیخوره

ی وضعیه اصلا اتفاقا اونام خوشبخت تریننا اونی ک صاف و ساده بوده کلی ب مشکل برمیخوره

بخدا حسود نیسم ولی بالاخره باید یه فرقی بین کسی ک گناه کرده و حالا گیرم حتی بعدشم توبه با کسی ک اصلا گناه نکرده (خودمو نمیگم در حالت کلی) یه فرقی باشه؟! آخرسر بقول تو میبینی اونی ک ساده تر بوده زندگیش خوب نیس ولی اون یکی میتازونه و جلو منی ک از همه ...کاریاشم باخبرم جولان میده(البته نمدونه من از همشون خبردارم ب خیالش فقط یکی دوتا رو میدونم!!) جلو چادریا چادر میزنه جلو بی چادرا تیپ خفن خو این دورویی نیس چیه پس؟! اگ اندکی توبه من  آخههههه

بخدا حسود نیسم ولی بالاخره باید یه فرقی بین کسی ک گناه کرده و حالا گیرم حتی بعدشم توبه با کسی ک اصلا ...

راس میگی گل دقیقا گل فرمایش کردی عدالتو واسه ماها حتما خوب معنی نکردن نمیدونم چی بگم

راس میگی گل دقیقا گل فرمایش کردی عدالتو واسه ماها حتما خوب معنی نکردن نمیدونم چی بگم

اونقد زرنگه ک گاهی وقتا با خودم میگم حتما خدا دوسش داره ک اینقد خوب از مغزی ک بهش داده شده استفاده میکنه وگرن چرا دستشو یجا رو نمیکنه دل واموندم خنک شه !😑

اونقد زرنگه ک گاهی وقتا با خودم میگم حتما خدا دوسش داره ک اینقد خوب از مغزی ک بهش داده شده استفاده م ...

بیخیال هر چقدم خوش باشه هر کس یه روزی از یه جایی میکشه خوشبخت کامل مگه داریم