2777
2789
عنوان

كنكور

484 بازدید | 76 پست

من اصلا نميتونم زياد درس بخونم 

همش حوصلم سر ميره وسطش و دلم ميخواد پاشم هركاري بكنم ولي درس نخونم و ٢-٣ ماه ديگه هم كنكور دارم و خانوادم خيلي خرجم كردن و منم درسم بدنيست و هرجور شده بايد قبول شم ولي خيلي نا اميدم و اصن حتي نميتونم درس بخونم 

چه رشته ای هستی؟ 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واایی منم راه حلی داشتید بع منم بگید 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

عزیزم حستو مثبت کن و به این فک کن که دوماه دیگه راحت میشی و با یه نتیجه  عالی تو یه دانشگاه تاپ تمام عمرتو تضمین میکنی و اینو به یاد داشته باش تو پا پس بکشی رقیبت ادامه میده پس تلاش کن و یه نتیجه خوب رقم بزن 

منم مث توام یعنی رقیبتم😁😁😁😁

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

وهمچنین من😶😑

امروز کانال وزارت اموزش وپرورش گفت ۸۰درصد ازدرسای دوازدهم توکنکورو امتحان نهاییا هست همش نیست😕

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی

اشتبا نکن فرصتو از دست دادن بدترین چیزه...وقتی درست خوبه وقتی هزینه کردن برات چرا استفاده نکنی اخه..‌وقتی ک حوصلت سر میره یا حواست پرت میشه یک لحظه فقط ب ایندت فک کن

هرکی امضامو دید یه صلوات واسه ارزوم بفرسته..😍الهی عاقبت به خیر شین

منم همینطورم 

با فیلم آموزشی که بخونی کمتر حوصلت سر میره (سایت آلا خوبه رایگانم هست)

گوشیو از خودت دور کن 

و مثلا یه صفحه که میخوای بخونی بگو پنج دقیقه بیشتر وقت ندارم 

بعد توی این پنج دقیقه تمام تلاشتو بکن که کامل بخونیش 

اگه دیدی نتونستی کامل بخونی زمانشو بیشتر کن و محدود ترین زمانو بزار

اینطوری امکان اینکه حواست بره پی حاشیه کمتره 

تجربي :/

قبول میشی اما غیرانتفاعی و شاید یک رشته بی ربط

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد