2777
2789
عنوان

كنكور

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 76 پست
٣٠٠ صفحه يه درس تخصصي كنكور هم نيست 😂😂

فقط فیزیک دوازدهم ۱۵۰صفحس اونم خودکتاب که هیچییی نداره😭البته من رشتم ریاضیه

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
٣٠٠ صفحه يه درس تخصصي كنكور هم نيست 😂😂

بهتر هیچیه 

بعدشم همه ی اون صفحه ها که مطلب نیست 

خیلیاش تمرینو آیا بدانیدو اینجور چیزاست 

وقتی هم میگی درست داغون نیست یعنی میتونی خیلی بیشتر این حرفا بخونی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسي از حرفت ولي درسم خيلي بهتر از اون چيزيه كه فكر ميكنيد دوست عزيز  پارسال ٢٥٠٠ شدم

منم درسم برام خوب بود اما چون بدم میومد از کنکور و تحمیل اجبار کلا نخوندم رتبمم خوب شد رشته ی مورد علاقم رفتم دانشگاه دولتی اما من انسانی بودم 

قطعا تو رشته تجربی رقابت بیداد می کنه و فقط خوب بودن درس و هوشت نیس حالا که خودت میگی درسم خوبه زودتر شروع کن

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
🔹مبنای امتحانات، میزانی از کتاب‌‌های درسی است که تدریس شده‌ 🔹درباره حجم دروس روی 80 درصد توافق و ب ...

عزیزم یعنی در کل از ۲۴ نمره میشه؟

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
قبول میشی اما غیرانتفاعی و شاید یک رشته بی ربط

😑چرا یه رشته خوب قبول نشه؟ کسایی ک رشته های خوب و دانشگاه خوب قبول میشن از فضا نیومدن

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
بلي

ببخشید انقدر سوال می پرسم پس چرا برای نهایی خوندی؟ 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
مرسي از حرفت ولي درسم خيلي بهتر از اون چيزيه كه فكر ميكنيد دوست عزيز  پارسال ٢٥٠٠ شدم

خب چرا پاسال نرفتی قطعا یه رشته تاپ میاوردی

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 

📌کنکور از ۸۰ درصد محتوای دروس برگزار می‌شود

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش:

▪️امتحانات پایه دوازدهم قطعا حضوری خواهد بود و حجم امتحانات هم ۸۰ درصد محتوا با ۲۰ نمره خواهد بود و ۲۰ درصد هم نمره اختیاری است؛ آزمون کنکور هم بر اساس آن خواهد بود.
▪️امتحانات پایه نهم نیز به جهت تاثیر در هدایت تحصیلی، به صورت هماهنگ استانی برگزار می شد اما امسال هماهنگ نخواهد بود و آن را ضروری نمی‌دانیم.

به خدا دخترم مانیا هستم😭 همه مانی صدامیکنن منم یه غلطی کردم اینجا زدم مانی 😖
😑چرا یه رشته خوب قبول نشه؟ کسایی ک رشته های خوب و دانشگاه خوب قبول میشن از فضا نیومدن

نه گلم منظورم این نبود چون گفتند تاحالا نخوندم و بر اساس تجربه ای که از دوستان تجربی داشتم این حرف و زدم آخه اوناهم خدایی مخ بودن برای خودشون حتی تو المپیاد رتبه داشتند خوندن تو تجربی خیلی مهمه

گروه درسیتون چطوره یعنی دوستانست یا همه میتونن باشن ؟

نه همه میتونن بیان تازه گروهوزدیم خودمم تازه باهاشون اشنا شدم مدیریشم دانشجو پزشکی الان ۳-۴نفرگزارش میدیم

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی

وای منم مثل توام خاک برسرم مامانم التماس میکنه پاشو بخون ولی من واقعا حوصلم نمیکشه رشتمم ریاضیه 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃
2790
2778
2791
2779
2792