2777
2789
عنوان

كنكور

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم زودتر شروع کن چون خرداد فقط 12 ام می خونی که البته خودش خیلی کمکه اما وقت برای 10ام و 11ام کمه

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
اون ۲۰ درصدش چی

🔹مبنای امتحانات، میزانی از کتاب‌‌های درسی است که تدریس شده‌
🔹درباره حجم دروس روی 80 درصد توافق و با سازمان سنجش مکاتبه کردیم در امتحانات نهایی، 20 نمره از 80 درصد محتوای کتاب‌های درسی است و 4 نمره به صورت اختیاری از 20 درصد محتوایی است که به صورت مجازی و تلویزیونی آموزش داده شده است.

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
مرسي از حرفت ولي درسم خيلي بهتر از اون چيزيه كه فكر ميكنيد دوست عزيز  پارسال ٢٥٠٠ شدم

پارسالم کنکور دادی؟ 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

بیاید باهم بخونیم اونجوری به نظرم بهتره حس رقابت هم ایجاد میشه

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡