همش حوصلم سر ميره وسطش و دلم ميخواد پاشم هركاري بكنم ولي درس نخونم و ٢-٣ ماه ديگه هم كنكور دارم و خانوادم خيلي خرجم كردن و منم درسم بدنيست و هرجور شده بايد قبول شم ولي خيلي نا اميدم و اصن حتي نميتونم درس بخونم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
بنظرم زودتر شروع کن چون خرداد فقط 12 ام می خونی که البته خودش خیلی کمکه اما وقت برای 10ام و 11ام کمه
رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین»خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد
🔹مبنای امتحانات، میزانی از کتابهای درسی است که تدریس شده 🔹درباره حجم دروس روی 80 درصد توافق و با سازمان سنجش مکاتبه کردیم در امتحانات نهایی، 20 نمره از 80 درصد محتوای کتابهای درسی است و 4 نمره به صورت اختیاری از 20 درصد محتوایی است که به صورت مجازی و تلویزیونی آموزش داده شده است.
قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی❤
مرسي از حرفت ولي درسم خيلي بهتر از اون چيزيه كه فكر ميكنيد دوست عزيز پارسال ٢٥٠٠ شدم
پارسالم کنکور دادی؟
رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین»خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد
بیاید باهم بخونیم اونجوری به نظرم بهتره حس رقابت هم ایجاد میشه
هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡