2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توکل کن. این حرفا چیه؟ من خیلی سختی کشیدم ولی خدا خیلی کمکم کرد. فقط زمان برد. از خدا بخواه بهت صبر ...

عزیزم ، هرکسی دو تا در بروش بسته ، لااقل یکی بازه

من همه ی کارام گیره ...دیگه نمیتونم زندگی کنم دارم میمرم از ناراحتی ، هیچ امیدی ندارم ،هیچ امیدی

اره میدونم ، هرچی گفتم برم پیش روانپزشک پدرم قبول نکردم ..بخدا مریضم من...همش محتاجشم ، تا نخواد نمی ...

عزیزم من جوابایی که به بقیه دادی رو خوندم الان خیلی از دخترای کشورم تا زمانی که برن سر خونه زندگی خودشون درکنار خانواده و محتاج پدرشون هستن نمیدونم چرا از دانشگاه انصراف دادی 

ولی از من میشنوی برو دنبال ارزوهات برو دنبال هدفت و تلاش کن برای خواستت 

پدر و مادر بهترین نعمت زندگین خداروشکر کن که داریشون بعضیا از داشتنشون محرومن و حسرت یه لحظه دیدار دوبارشونو میکشن (دوستم میگه وقتی میان تو خوابم دلم میخواد ساعتها تو بغل بگیرمشون و همش میگم از پیشم نرید و وقتی از خواب بلن میشم اون روز انقد پکرم و همش تو فکرم که نگو) شکر کن از اینکه پدر و مادرتو داری

ولی اگه واقعا مشکلات حسابی مریضت کرده به پزشک مراجعه کن به پزشک رفتن که چیز بدی نیست روانپزشک خیلی میتونه کمکت کنه که دوباره به زندگی امیدوار بشی

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
چیکار کردی مگه؟

ازدواج اشتباه 

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  
عزیزم من جوابایی که به بقیه دادی رو خوندم الان خیلی از دخترای کشورم تا زمانی که برن سر خونه زندگی خو ...

نمیخوام فکر کنید بی ادبم

ولی از همه بریدم

اصلا حالم از پدر و مادرم بهم میخوره

هرچی میگم ی بهونه میارن ، مادرم نذاشت با اونی ک دوسش دارم ازدواج‌کنم ، پدرم همش کاری میکنه ک پست زندگی کنم..همش میگه‌ندارم ، برا همه داره ب جز ما ، خسته شدم ، دیگه داشتنو نداشتنش اصلا برام مهم نیست ..متنفرم ازشون...خیلی زیادن نمیتونم بگم چرا ب اینجا رسیدم

از پدر مادرم ناراحتم از سرکوب همه ی خواست هام از اینکه نمیتونم ازدواج کنم از دو دفعه شکستم تو خوا ...

ایشالاخدادرنجاتتوبرات بازکنه عزیزم

برای حل شدن همیشگی مشکلم ودرست شدن زندگیم خواهش میکنم یه صلوات بفرستید