2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 40 پست
هرچی خدا بخواد... خدا که بد نمی خواد اینو هر موقع که نا امید شدی زمزمه کن واسه خودت.. واسه من که جو ...

اگه بدونی چه زجه هایی ک نزدم ، همش خواستم نجاتم بده نشد من دارم ازبین میرم ، نابودم ...همه کارم گیره همه چی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا با اینجای زندگی رسیدیم،مگه خدا وجود نداره؟ من با اونهمه اعتقادم متلاشی شدم ، کاش بمیرم راحت شم ...

دقیقا منم....کاش تموم بشه ....همش نگرانی،تنهایی،غصه...اشتباه بزرگی واسه زندگیم کردم

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

توکل کن. این حرفا چیه؟ من خیلی سختی کشیدم ولی خدا خیلی کمکم کرد. فقط زمان برد. از خدا بخواه بهت صبر بده. خدا  نوره و دل شما مث ی خونه. تا پرده رو کنار نزنی نور توخونه نمیاد. دلتو صاف کن باهاش دوس باش. خدا خیلی مهربونه اما گناه داره اونم دلش گرفته از بنده هاش

همیشه ازین روز میترسیدم ک کفر بگم ، الان دیگه نمیتونم خودمو جمع کنم ، کاش میمردم و اینجوری نمیشدم

عزیزم این حست خیلی طبیعیه ... 

همه ما ی ظرفیتی داریم ... ظرفیتمون ک پر شه واقعا تحمل کردن اتفاقات سخت میشه 

امیدوارم خدا ب حق مظلومیت آقا امام علی گره از کارت باز کنه اجی 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
چیشده ؟

از پدر مادرم ناراحتم

از سرکوب همه ی خواست هام

از اینکه نمیتونم ازدواج کنم

از دو دفعه شکستم تو خواستگاری و عشق

از انصراف دانشگام

از اینکه نمیتونم راحت لباس بخرم ، راحت تفریح برم ، ماشین بخرم...

ازینکه محتاج بابامم و بابام همش قولای دروغ میده

ازینک خانوادم هیچکاری نمیکنه برام