میگماینسایته برا مسخره بازی نذاشته این قیمتارو ؟اخه کیفه یا اون دمپاییه هیج زیبایی هم ندارن
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بیطاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو میتوانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایستهی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بعضی ها فقط دنبال مارک محصول هستن و قیمت و ظاهرش براشون مطرح نیست ، حتی من افرادی رو دیدم عقده گرون خری داشتن، یک جنس دقیقا مثل هم که از یک وارد کننده بود و فقط تو دو تا فروشگاه متفاوت فروخته می شد ، می گفتن بی کلاسیه از اون که ارزون میده بخریم ،و رفتن از اون فروشگاه که ۲۰۰ هزار تومن گرون تر میداد خریدن
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺