2777
2789
عنوان

سقط در ۶ ماه

2137 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من بعد از دوتا سقط که داشتم الان ۶ ماه باردارم اما انگار خدا بازم نخواست ما بچه داشته باشیم وبهم گفتن بچه مشکل دیسپلازی استخوانی داره .امروز باز میخوام برم سونو تا مطمئن بشم مشکل داره اما عذاب وجدان اینکه اگه واقعا مشکل داشت بخوام سقطش کنم داره دیونم میکنه ازاینکه خدا بلا بدترازاین سرمون بیاره بین دوراهی سختی موندم کسی بوده به سن بارداری من سقط انجام داده باشه بیاید برام بگید 

تعداد رای : 3
نظرسنجی
...
1
33%
..
2
66%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن باش اگر مشکل داشته باشه و به دنیاش بیاری بیشتر در حقش ظلم کردی. به این فکر کن که دائم باید زجر بکشه یا حسرت سالم بودن رو بخوره و یه روز میاد که تو و شوهرت نباشین ازش پرستاری کنید اونوقت چه بلایی سرش میاد

عزیزم نوه عمه من تو بارداری فهمید بچه اش مشکل نخاع داره و کلا هیچوقت نمیتونه راه بره ولی سقطش نکرد گفت خدا خواسته

الان 8 ساله تمام زندگیش رو گذاشته پای بچه و پیر شده خود بچه هم زیاد راضی نیس از شرایطش و از نظر روحی خسته و کلافه اس

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
۲۵

چند جا سونو برو به چند تا دکتر مشورت کن کامل

منم بارداربودم هر جا دکتر میرفتم میگفتن بنداز اونقدررررر گشتمو دکتر عوض کردم تا یکی گف نگه دار 

انشالا سالم باشه عزیزدلم

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

عزیزم انشالله ک خطای سونو بوده ولی اگه درست باشه ب دنبا آوردنش ک بدتره تو داری بخاطر خودش اسن کارو میکنی.فک کن ب دنیا بیاد چقد عذاب میکشه.ولی باز میگم انشالله ک خطا بوده و بچه سالمه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چند جا سونو برو به چند تا دکتر مشورت کن کامل منم بارداربودم هر جا دکتر میرفتم میگفتن بنداز اونقدررر ...

😱 وای میبردی بچه رو بعد از زایمان با سونو بهشون نشون میدادی .😐😐😐😐😐 ماشاالله هلو هم زاییدی