سلام دوستان من بعد از دوتا سقط که داشتم الان ۶ ماه باردارم اما انگار خدا بازم نخواست ما بچه داشته باشیم وبهم گفتن بچه مشکل دیسپلازی استخوانی داره .امروز باز میخوام برم سونو تا مطمئن بشم مشکل داره اما عذاب وجدان اینکه اگه واقعا مشکل داشت بخوام سقطش کنم داره دیونم میکنه ازاینکه خدا بلا بدترازاین سرمون بیاره بین دوراهی سختی موندم کسی بوده به سن بارداری من سقط انجام داده باشه بیاید برام بگید
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
خودمم دقیق نمیدونم اما میگن دست وپاهاش کوتاه رشد کافی خودشو نداره نمیتونه راه بره واستخواناش شکننده ...
منم دوبار سقط کردم تو ۱۲ هفتگی جنینای منم انسفالوسل و دفورمیتی اندام بودن ولی خب تو سونوی ۱۲ هفتگی فهمیدن گفتن باید سقط بشه و سقط قانونی کردم بعدم که دادیم ازمایش این مشکلاتو واقعا داشتن جنینا ...و ژنتیکی هم بود
تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍
خدا رو شکر که سالمه باخوندن حرفات اشکام در اومد ، برای منم دعا کنید بچه م سالم باشه ، من دل سقط کر ...
درکت میکنم عزیزدلم انشالا بحق همین ماه سالم سالم باشه،،من اون موقع ۱۸ سالم بود حامله شدم،،تو عقد بودم شوهرمم میگف بچه ناقص نمیخوام باید بندازیش خدا میدونه چقدررر گریه کردممم چقد زجه زدم دکتره میگف الان بچت یه لخته خونه براچی انقد زجه مویه میکنی منم دلشو نداشتم سقطکنم میگفتم خودمو میندازم زیر ماشین ولی تحمل ندارم سقط کنم،،توکلت بخدا باشه عزیزدل الان فقط خدا میتونه کمکت کنه
حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍