2777
2789
عنوان

سقط در ۶ ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 40 پست

عزیزم سقط تا هفته ۲۰ انجام میشه

بعد اون اصلا مجوز نمیدن

بعدشم مگه با سونو میشه تشخیص داد!!

سونو ها کلا ایراد و اشکال دارن

من هفته ۱۸ هستم ، میگن برای کوچولوی منم مشکل پیش اومده ، آمینوسنتز شدم ، سونو سه بعدی نوشته و...

به همین راحتی ها نیست که

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
خودمم دقیق نمیدونم اما میگن دست وپاهاش کوتاه رشد کافی خودشو نداره نمیتونه راه بره واستخواناش شکننده ...

😢😢😢😢نذر هزار تا ایه الکرسی بردار انشالا سونو ایندفه ات بگه سالمه و خطا بوده قبلیه،،من خیلی جواب گرفتم ازین نذر

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم نوه عمه من تو بارداری فهمید بچه اش مشکل نخاع داره و کلا هیچوقت نمیتونه راه بره ولی سقطش نکرد گ ...

بعدم نوه عنوان مگه چقدر زنده هست. بعد از ۱۲۰سال بالاخره یه روز از این دنیا میره، اونوقت تکلیف یه بچه معلول چی میشه؟کی ازش نگهداری میکنه؟

ما یه همسایه داشتیم بچش معلول بود. وقتی پدر و مادر مردن بچه های دیگه اون بچه معلول رو بردن گذاشتن بهزیستی. فکر کن تا آخر عمرش اون بچه باید تو بهزیستی زجر بکشه، درست هم بهشون رسیدگی که نمیشه

😱 وای میبردی بچه رو بعد از زایمان با سونو بهشون نشون میدادی .😐😐😐😐😐 ماشاالله هلو هم زاییدی  ...

اره عکساشو واسشون فرستادم،،خیر سرشون بهترین دکترا مشهدم بودن از همه جای ایران براشون مریض میومد معلوم نیست تاحالا چند تا بچه سالمو سقط کردن

چند جا سونو برو به چند تا دکتر مشورت کن کامل منم بارداربودم هر جا دکتر میرفتم میگفتن بنداز اونقدررر ...

ببخشید گلم ، مشکلش چی بود

به منم همینو گفتن ، دارم دیوونه میشم

هنوز جواب آزمایشات نیومده😭

اره عکساشو واسشون فرستادم،،خیر سرشون بهترین دکترا مشهدم بودن از همه جای ایران براشون مریض میومد معلو ...

به یکی از اقوام ما هم هفته های اخر گفته بودن بچه مشکل داره اینا هم خون گریه میکردن بچه بدنیا اومد سالم سالم

بعدم نوه عنوان مگه چقدر زنده هست. بعد از ۱۲۰سال بالاخره یه روز از این دنیا میره، اونوقت تکلیف یه بچه ...

اونا دانمارک زندگی میکنن همه هزینه های درمان و نگهداری رو دولت بهشون میده حتی مادر برای نگهداری از فرزندش حقوق میگیره ولی خب اون بنده خدا میخواست دندونپزشکی بخونه که بچه اش اینجوری شد و دیگه همه چی رو ول کرد

خیلی ها بهش گفتن سقط کن گفت خدا داده

ولی خب بچه از شرایطش زیاد راضی نیست

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
به یکی از اقوام ما هم هفته های اخر گفته بودن بچه مشکل داره اینا هم خون گریه میکردن بچه بدنیا اومد سا ...

ای وااای چقد خووب

خدا ذلیلشون کنه ، ادمو تا مرز سکته میبرن

بخدا ۴ شبه دارم خون گریه میکنم 

خدا کنه برای من و همه مامانایی که این خبر رو میشنون ، دروغ و خطا باشه

اگه مشکل داره و دکتر گفته تورو خدا ب دنیاش نیار

نوه عمه منم ی توده کنار نخاعش داره الان ی دختر ۱۷ سالس و کمرش ب سمت پهلو خم شدخ

و دکترا گفتن زندخ نمیمونه

الهی تو نظر کن به دلم حال دلم خوب شود
عزیزم سقط تا هفته ۲۰ انجام میشه بعد اون اصلا مجوز نمیدن بعدشم مگه با سونو میشه تشخیص داد!! سونو ه ...

مشکل بچه جدی باشه بعد اونم سقط میکنن

به یکی از اقوام ما هم هفته های اخر گفته بودن بچه مشکل داره اینا هم خون گریه میکردن بچه بدنیا اومد سا ...

خدا ازشون نگذره 

ببخشید گلم ، مشکلش چی بود به منم همینو گفتن ، دارم دیوونه میشم هنوز جواب آزمایشات نیومده😭

عزیزم من تا هفته چهار بارداریم راکوتان و اسپیرونولاکتون میخوردم،،میگفتن بچت حتمااا ناقصه یا دو‌جنسه است یا هردو‌مشکلو‌باهم داره باید بندازیش،،میگفتن قلبشم تشکیل‌نمیشه منم انقد ازمایشای جورواجور‌سلفری‌اینا دادم،،تازه گفتن بینایی شنواییش بعد تولدش مشخص میشه که درسته یا نه،،انقد زجر‌کشیدم.،از یور دکترا میگفتن بنداز،،ازونور هرشب خواب میدیدم بچم سالمه اسمشم محمد طاهاست،من توکل صددرصد کردم بخدا،ینی اصلا تو مغزم نمیرفت حتی یه درصد که بچم مشکلی داشته باشه

چرا رفتم مشکلش زیاد حاد نبود الان بدتر شده

خب چرا همون موقع که مجوز بهت میدادن سقط نکردی اخه این مشکلی که میگی داره معلومه که روز ب روز حاد تر میشد برای سقط قانونی اگر ۱۹ هفتگی اقدام کرده بود حتما بهت مجوز میداد پزشک قانونی

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

عزیزم یکی از بچه های تاپیک هم تو همه سونو ها بهش گفتن دست و پای بچه کوتاهه حتی تو آمینو و سلفری.ولی یه دکتر بهش گفته بود احتمال خیلی زیاد بچه کلا قیافه ش ریزه و مشکل نداره نگهش دار با اینکه میگفت هم خودم هم شوهرم قدمون بلنده.اونم حرف دکترو گوش کرد و همین کارو کرد و الان پسرش خداروشکر سالمه.اگه بخوای نگه داری ممکنه بعدا سالم باشه و خدارو شکر کنی ک نگه داشتی ولی ممکن هم هست ک برعکس شه پس باید خودتو آماده همه چی بکنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین