2777
2789
عنوان

دکتر سنتی......

176 بازدید | 25 پست

سلام خانم های گل من امروز  دل زدم به دریا رفتم دکتر سنتی.....از این دارو گیاهی ها....مامانم از یکی از فامیلاتعریفشو شنیده بود....من و خواهرم رفتیم...

یک خانم میانسالی بود....

گفت باید معاینه کنم....

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

کسی رفته پیش این دکترای سنتی....جواب گرفتن

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش حکیم تبریزی تهران رفتم و نتیجه گرفتم

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

معاینه کرد حرف اولین دکتری که رفته بودم را گفت...دارو داد ...دعا کنین جواب بگیرم...مامان شم

گفت عفونت داری شدید لوله ات را بسته عفونتت تا این هفونت نیاد بیرون باردار نمیشی....بهم کلی دارو گیاهی داد استفاده کنم....

خیلی دکتر رفتم همش سوزش دارم و عفونت....

بعدش گفت ماما بوده دوره قدیم....یک دفتر داشت هر کس رفته بود پیشش باردار شده بود امده بود ازش تشکر کرده بود بعد یه یادداشت نوشته بود خیلیا بعد از چند سال ناباروری باردار شده بودن....

گفت عفونت داری شدید لوله ات را بسته عفونتت تا این هفونت نیاد بیرون باردار نمیشی....بهم کلی دارو گیاه ...

یه خانمی تو مطب دکتر میگفت چند سال با عفونت زنان درگیر بودم،پیش هر دکتری بگی رفتم،  پیش یه ماما سنتی رفتم بهم یه شیاف داد ده روز گذاشتم خوب شدم

هر چیز که در جستن آنی آنی!