سلام خانم های گل من امروز دل زدم به دریا رفتم دکتر سنتی.....از این دارو گیاهی ها....مامانم از یکی از فامیلاتعریفشو شنیده بود....من و خواهرم رفتیم...
یک خانم میانسالی بود....
گفت باید معاینه کنم....
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
یه خانمی تو مطب دکتر میگفت چند سال با عفونت زنان درگیر بودم،پیش هر دکتری بگی رفتم، پیش یه ماما ...
اینم شیاف داده چند تا داروی بخور و قرص برای قوی شدن رحم...
ان شالله که جواب بگیرم...به امید خدا بهم بهتون بگم....
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
آهان انشالله جواب میگیری،این خانومه هم که من میگم خیلی تعریفشو میکنن منم میخوام برم پیشش
شما مشکلتون چی....بچه دارین
من مجردم ولی همس عفونت دارم یعنی داغون داغون دکترم که نمیشه رفت چند دوره دارو از ماما وداروخونه گرفتم بی فایده میترسم عفونت من شدید باشه وبه لوله هارسیده باشه
ببخشیدفضولی میکنم ومیپرسم شماقبلاهم عفونت داشتی که الان لوله هات عفونت گرفته؟؟ من مجردم ولی همس عفو ...
من دقیقا شب اول عروسیمون....عفونت گرفتم شدید باردار شدم سقط شد بخاطر عفونت شدید دیگه باردار نشدم دو ساله همش دکتر میرم فریز کردم ...کورتاژ کردم...هر کار کردم خوب نشدم الانم که رفتم پیش این سنتی ببینم خدا چی میخواد.....
من سوزش دارمو کمر درد شدید
ای وای🤦♀️ انشالله به حق همین شب مشکلت حل میشه ودامنت سبز منم خیلی سوزش وخارش وترشح دارم اص ...
شما مجردین.....برین دکتر اخه من معاینه شدم....این دکتر سنتی که شیاف داد گذاشتم ببخشید ببخشید کلی چرک از بدنم امد....
من اره مجردم ..راستش من ازمعاینه اینامیترسم که برم ومامابهداشتم گفت برادختر فقط دارو قرص همین ..
اره راست میگه شورت نپوش لباس نخی بپوشین....