2777
2789
این بالا گفتم قضیه ما متفاوته ما تو رابطه ندارم اما خیلی داستانش فرق می کنه اگه حوصلتون سر نمیرفت می ...

خب میدونی دخترا اگه اینو بگن معنیای متفاوتی داره بستگی به موقعیتی که توش قرار دارن بگه البته باید داستانتو تعریف کنی تا بشه حدس زد چه منظوری داشته 

ولی خودت بیشتر حدس میزنی منظورش چی بوده 

چون خودت بهتر از همه در جریان هستی

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی قضیه چیه من تو دانشگاه عاشق یه دختره بودم که خیلی اذیتم کرد و دیگه سمتش نرفتم ولی دوسش داشتم ...

آخی یاده قدیمای خودم افتادم

خب چرا باهم یه صحبتی نمیکنید اگه همو واقعا دوست دارین باهم باشین 

اگه شما واقعا دوستش داری بهش بگو 

معمولا دخترا وقتی از یکی خوششون میاد اذیتش میکنن

وقتی تو این چند سال باهاتون مچ نشده دیگه نمیشه بهتره دیگه خودتونو درگیرش نکنید و قیدشو بزنید

میدونید بیشتر به خاطر مشکل من بوده که نشده از خودم تعریف نمیکنم ولی اگه منو ببینید تو نگاه اول فکر می کنید حداقل با 4 نفر هستم ولی تا الان که این همه مدت گذشته نتونستم به کسه دیگه ای فکر کنم خونه ماشین کار همه چی دارم ولی نمیشه بخدا 

این بالا نوشتم رابطه رو

خوندم 

امکانش هست ک چراغ سبزباشه 

اخه مادخترا اگ کسیورد کنیم ولی اون هرسال برداره تولدوتبریک بگه حرصمون درمیاد وخیییلی سررد جوابشومیدیم ولی مواظب خودت باش یچیزمثبته

متاهل وعاشق همسرم هستم
میدونی قضیه چیه من تو دانشگاه عاشق یه دختره بودم که خیلی اذیتم کرد و دیگه سمتش نرفتم ولی دوسش داشتم ...

خب بنظر من که یعنی دوست داره و نگرانته که میگه مواظب خودت باش 

اگه دوست نداشت و میخواست تورو از سرش باز کنه هیچ وقت با این جمله اینکارو نمیکرد و رک و پوست کنده میگفت 

ولی الان بنظر من یه جورایی گفته براش مهمی

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
آخی یاده قدیمای خودم افتادم خب چرا باهم یه صحبتی نمیکنید اگه همو واقعا دوست دارین باهم باشین  ...

خیلی ازش خواستم صحبت کنیم ولی حاضر نشد تنها صحبت کنیم و میدونم صد در صد به خاطر یه مشکل من بود ؟؟ ولی انصافا دوسم داشت نگاهاش بعضی شبا تو خواب میبینم

ممنون از احساسات لطیفتون

خب دیگ همه خانوماهمینطورین 

دیشب ی نفرتاپیک زدو کلی اسکرین چت از چتای خیانت شوهرش فرستاد 

فک میکنی پسوورد شوهرش چی بود؟؟؟

شماره تلفنه زن بیچارش 

برای ماکلا یچیزای دیگ ملاکه 

متاهل وعاشق همسرم هستم