2777
2789
هزارتا معنی من خودم میخواستم کات کنم میگفتم مواظب خودت باش میخواستم منت کشی کنه میگفتم مواظب خودت ...

😂😂همه گفتن از ندیدن اینا گفتن ، فک کردم من فقط اینجوری بودم ،کارای دخترا رو نمیشه معنی کرد اصلا😅😌😎

فصل اول زندگی خودتو با فصل پانزدهم زندگی بقیه مقایسه نکن😬
ببینید قضیش مفصله ولی ما اصلا با هم نبودیم و چت انچنانی هم با هم نکردیم و منم اصلا باهاش خداحافظی نک ...

خب چرا اون منتظره پی امته 

اینکارو کرده که یه چیزی بگی در واقعه خواسته تحریکت کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕معنیش اینه؟ والا من میگم مواظب خودت باش چون بازم طرف برام عزیزه

نه خب تو مواقع خاص معنیای خاص خودشو داره 

ایشون داره میگه اگه قراره دختر دیگه طرفشو نبینه اینو بگه بنظر من مواظب خودت باش یعنی پایان رابطه 😐🙁

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
اره اگه بدونه دیگه قرار نیست طرفشو ببینه و اینو بگه یعنی خداحافظ ولی اگه تو رابطه باشه و اینو بگه یع ...

این بالا گفتم قضیه ما متفاوته ما تو رابطه ندارم اما خیلی داستانش فرق می کنه اگه حوصلتون سر نمیرفت می نوشتم و لی اذیت میشید بازم ممنون

ببینید قضیش مفصله ولی ما اصلا با هم نبودیم و چت انچنانی هم با هم نکردیم و منم اصلا باهاش خداحافظی نک ...

چن سالشه دختره🤔

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
نه خب تو مواقع خاص معنیای خاص خودشو داره  ایشون داره میگه اگه قراره دختر دیگه طرفشو نبینه اینو ...

😕 نمیدونم شاید ، ولی من هر وقت گفتم مواظب خودت باش خواسم شیرفهمش کنم که نباید بزاره برم😬😁

فصل اول زندگی خودتو با فصل پانزدهم زندگی بقیه مقایسه نکن😬
😕 نمیدونم شاید ، ولی من هر وقت گفتم مواظب خودت باش خواسم شیرفهمش کنم که نباید بزاره برم😬😁

اره اینم هست 😁😁

من همانم که دل از دنیا بریدم...                 دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...  
خب چرا اون منتظره پی امته  اینکارو کرده که یه چیزی بگی در واقعه خواسته تحریکت کنه

میدونی قضیه چیه من تو دانشگاه عاشق یه دختره بودم که خیلی اذیتم کرد و دیگه سمتش نرفتم ولی دوسش داشتم ولی باز اذیتم می کرد تا اینکه دوباره ازش خواستم ولی قبول نکرد البته نوع خواستنم بد بود و اینکه بد مدتی فهمیدم با یکی از دوستام اشنا شده خیلی حالم بد شد و بهش گفتم تقریبا بعده یک هفته کات کرد و اینکه الان 4 5 سال هر سال تولدش تبریک میگم و اون در جواب تبریک سه چهار تا پیام داد و اخرش گفت مواظب خودت باش منم چیزی دیگه ای نگفتم 

نه خب تو مواقع خاص معنیای خاص خودشو داره  ایشون داره میگه اگه قراره دختر دیگه طرفشو نبینه اینو ...

میدونی قضیه چیه من تو دانشگاه عاشق یه دختره بودم که خیلی اذیتم کرد و دیگه سمتش نرفتم ولی دوسش داشتم ولی باز اذیتم می کرد تا اینکه دوباره ازش خواستم ولی قبول نکرد البته نوع خواستنم بد بود و اینکه بد مدتی فهمیدم با یکی از دوستام اشنا شده خیلی حالم بد شد و بهش گفتم تقریبا بعده یک هفته کات کرد و اینکه الان 4 5 سال هر سال تولدش تبریک میگم و اون در جواب تبریک سه چهار تا پیام داد و اخرش گفت مواظب خودت باش منم چیزی دیگه ای نگفتم