این بالا گفتم قضیه ما متفاوته ما تو رابطه ندارم اما خیلی داستانش فرق می کنه اگه حوصلتون سر نمیرفت می ...
خب میدونی دخترا اگه اینو بگن معنیای متفاوتی داره بستگی به موقعیتی که توش قرار دارن بگه البته باید داستانتو تعریف کنی تا بشه حدس زد چه منظوری داشته
ولی خودت بیشتر حدس میزنی منظورش چی بوده
چون خودت بهتر از همه در جریان هستی
من همانم که دل از دنیا بریدم... دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...
وقتی تو این چند سال باهاتون مچ نشده دیگه نمیشه بهتره دیگه خودتونو درگیرش نکنید و قیدشو بزنید
میدونید بیشتر به خاطر مشکل من بوده که نشده از خودم تعریف نمیکنم ولی اگه منو ببینید تو نگاه اول فکر می کنید حداقل با 4 نفر هستم ولی تا الان که این همه مدت گذشته نتونستم به کسه دیگه ای فکر کنم خونه ماشین کار همه چی دارم ولی نمیشه بخدا
میدونی قضیه چیه من تو دانشگاه عاشق یه دختره بودم که خیلی اذیتم کرد و دیگه سمتش نرفتم ولی دوسش داشتم ...
خب بنظر من که یعنی دوست داره و نگرانته که میگه مواظب خودت باش
اگه دوست نداشت و میخواست تورو از سرش باز کنه هیچ وقت با این جمله اینکارو نمیکرد و رک و پوست کنده میگفت
ولی الان بنظر من یه جورایی گفته براش مهمی
من همانم که دل از دنیا بریدم... دوست عزیزی که دعوا داری جوابتو نمیدم چون نه واقعا حوصلتو دارم نه با بحث کردن با تو شخصیتمو پایین میارم اگه جوابتو ندادم بدون در حدم نیستی...