2777
2789
خیلی ازش خواستم صحبت کنیم ولی حاضر نشد تنها صحبت کنیم و میدونم صد در صد به خاطر یه مشکل من بود ؟؟ ول ...

عزیزم...

بخاطره چه مشکلی

میدونی من خب خودم دخترم اگه واقعا احساس میکنی حسی بهت نداره چرا تولدشو تبریک میگی اینطوری در واقع داری نشون میدی که تو هر چقدم منو نخوای من عاشق سینه چاکتم خب اونم میگه اوکی هر وقت بخوامش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم... بخاطره چه مشکلی میدونی من خب خودم دخترم اگه واقعا احساس میکنی حسی بهت نداره چرا تولدشو تب ...

نمیشه گفت باز اگه پی وی بود میگفتم ولی نمیخام داد بزنم بگم چیز بدی نیست ولی ... من همه چی دارم فقط یه مشکلم خیلی ازیتم میکنه کاشکی اون مشکل نداشتم ولی هیچ چیز هم نداشتم 

یه بار بهم گفت غیر مستقیم

نمیشه گفت باز اگه پی وی بود میگفتم ولی نمیخام داد بزنم بگم چیز بدی نیست ولی ... من همه چی دارم فقط ی ...

ای بابا 

خب تلاشتو بکن مشکلت حل شه حالا نه واسه اون طرف واسه اعتماد بنفش و ارامش خودت

یه چنتا از مهمتریناش میگید ولی واقعا راست باشه ها ؟؟

دخترا عااشق مردای تاحدودزیادی منطقی با چاشنی رمانتیک بازین 

خیلی سرسنگین ومحترمانه  دخترو دعوت کن ب یه کافه برای قهوه و خیلی سنگین ومحترمانه ازش بخوای برات وقت بزاره بهت فکر کنه و"توروخداتوجلسه اول خواستگاری طوری صحبت نکنید "وبهش بگید حاضرید براش وقت بزارید ب سوالاش و سوء تفاهمایی ک قبلا پیش اومده جواب بدین 

اونم بالاخره سنگ ک نیس 

دخترا ازسمج بازی 

اویزون بازی 

بی منطقی

روهواحرف زدن 

بیحساب کتاب بودن طرف 

اصلاخوششون نمیاد

عوضش 

عاشق مردای 

عااقل 

حااامی

بافکر

بابرنامه ان 

غیرممکنه اینطوری باشه ی پسر و دخترازش دوری کنه مگ اینکه واقعا ب دلش نشینه ک اگ پسر اسمونوزمینوجا ب جاکنه نمیتونه خودشوتودل دختر جاکنه 

همیشه دوس داشتن ی داداش داشتم ایناروبهش میگفتم😊😅

متاهل وعاشق همسرم هستم
دخترا عااشق مردای تاحدودزیادی منطقی با چاشنی رمانتیک بازین  خیلی سرسنگین ومحترمانه  دخترو ...

ممنون عزیزم که مثل برادرت رفتار کردی فردا ببینم تو اداره کسی هست دعوتش کنم قهوه و تو جلسه اول ادعا نکنم براش ؟؟

ممنون عزیزم که مثل برادرت رفتار کردی فردا ببینم تو اداره کسی هست دعوتش کنم قهوه و تو جلسه اول ادعا ن ...

خواهش میکنم 

اره بگو اگ وقت دارید ی قهوه باهم بخوریم همین

بعد بگو میتونم ازت بخوام ک بهم فکر کنی 

"سرسنگین بودن وجدی بودن خییللی تاثیرداره"خییلللی خودتوعاشق نشون نده متاسفانه نمیدونم چرا همه ادمااینطورین ک اگ ببینن کسی خیلی تحویلشون میگیره ازش فراری میشن"چ دخترا چ پسرا"

متاهل وعاشق همسرم هستم