2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست
وای خیلی میترسم از داروی هورمونی،قطع بشن بدتر نمیشه ادم؟

نه بابا چ ترسی ترس نداره بخور خوب میشی

از همین حالا برو دکتر و شروع کن

هیچی نمیشه زودم خوب میشی

علت ریزش مو و موی زاید هم بخاطر هم کیستای لعنتیه اونا از بین بره همه چی تنظیم میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا چ ترسی ترس نداره بخور خوب میشی از همین حالا برو دکتر و شروع کن هیچی نمیشه زودم خوب میشی ع ...

میدونی چرا میترسم؟چون میگن این قرصا رو باید تا مدت خیلی طولانی  بخوری،خب انقدر طولانی مدت بخواد خورده بشه عوارض داره قطعا،چون پلی کیستیک که درمان نمیشه،درسته؟

میدونی چرا میترسم؟چون میگن این قرصا رو باید تا مدت خیلی طولانی  بخوری،خب انقدر طولانی مدت بخواد ...

نه من دوتا دکتر خیلی خوب رفتم دکتر بهرام معظمی توی تهران.و دکتر مرتضی نعیمی

که خیلی حالیشونه و دکتر بیسواد نیستن

اونا این دارو ها رو ب من دادن من خوردم الانم کیستم رفع شده تموم شد 

نه هیچ تاثیری نداشت  داغون شده موهام ، مامانم کلافه شده از بس موهای من همه جا پخشه😂 من یه با ...

عزیز دلم من همییین الان گفتی باز چک کردم دیدم سایت داروکده داره،اگر میتونی برو ببین همینه؟چون من اصلا ندیده بودم بسته بندیشو ،اگر همینه که میتونی بگیری اگر واست خوب بوده   

خدارو شکر،دستت راست روی سر من،شمام ریزش مو داشتی؟

اره ریزش موی شدید تو نگو من کیست دارم پلی کیستیکم

صورتم جوش میزد هرچی دکتر میرفتم داروی انتی بیوتیک میدادن هیچ فایده نداشت

تا اینکه رفتم دکتر مرتضی نعیمی برام سونو نوشت گفت چخبره تخمدانت پلی کیستیکه

دارو داد بهم فقط دیان 35 داد با متفورمین 500 خارجی

خواهر من اینارو استفاده کردم کم کم خوب شدم

باورت میشه من از درد پریود میمردمو و زنده میشدم خونریزی ریاد داشتم خیلی بد بود

تا اینکه داروهامو استفاده کردم الان دیگه تموم شد 

اره ریزش موی شدید تو نگو من کیست دارم پلی کیستیکم صورتم جوش میزد هرچی دکتر میرفتم داروی انتی بیوتیک ...

من ریزش مو و موی زائد و حجم پریود کم دارم،وای این قرص هارو بخورم حجمش کمتر نشه😅دو سال تمام دارو خوردین؟خدا تو دلیتو واست حفظ کنه سالم و سلامت بیاد تو بغلت گلم موها شنیدم توی دوران بارداری پر میشن به خاطر تغییرات هورمونی