2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست
حالا موها رفتن دیگه گلم؟منم موی زائد دارم 

زیادیش رفتن اونایی هم که موندن ضخیم نیستن

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبورباشی انجام میدی اول به دکتر زنان نوک سینه هامونشون دادم گفت تو مردی احتمالا منم مجبورشدم پیش دک ...

موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم هیچ تاثیری نداشت

موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم ه ...

با گردنم کاری ندارم چونه مو با بند آخه من دوسال تمام داروخوردم و ۴ سال هم بعدازدواج هورومونام دیگه قاطی پاتی شدن فک کنم بعد زایمانم برگردن 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم ه ...

من گردن و چونه رو رفتم لیزر ۶۰ درصد بهتر شد،تازه من دارو رو شروع نکردم،اگر همزمان با دارو باشه خیلی بهتر میشه،الانم در میادها،ولی نه به ضخامت اول 

4 سال بعد از ازدواج باردار شدی گلم؟

بله متاسفانه از روز اول بعدازدواج تو اقدام بودم انواع دکترامپول تا بعد ۴ سال خدابهم داد قبل ازدواجمم زیرنظر دکتربودم اگه نمیبودم وای به حالم بود 

با گردنم کاری ندارم چونه مو با بند آخه من دوسال تمام داروخوردم و ۴ سال هم بعدازدواج هورومونام دیگه ق ...

مرسی عزیزم انشالا که همیشه سلامت باشی و نی نی قشنگت به سلامتی بیاد بغلت❤

من گردن و چونه رو رفتم لیزر ۶۰ درصد بهتر شد،تازه من دارو رو شروع نکردم،اگر همزمان با دارو باشه خیلی ...

مرسی از راهنمایی های خوبت قشنگ جان ، خوش حال شدم از هم صحبتی باهاتون❤