pariyapariya مدیر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 عنوان پلی کیستیک | مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست بچه ها هر درمانی برای پلی کیستیک داشتین بیایین درمیون بزارید،مشکل خیلی هاست این روزا و میگن از هر ده خانم یکی مبتلا هست،بیایین تجربه هارو بگیم مطمئنم به درد خیلی ها میخوره و میتونن جمع بندی بکنن 1399/02/05 | 14:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariyapariya مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 مجبورباشی انجام میدی اول به دکتر زنان نوک سینه هامونشون دادم گفت تو مردی احتمالا منم مجبورشدم پیش دک ... حالا موها رفتن دیگه گلم؟منم موی زائد دارم
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14210 حالا موها رفتن دیگه گلم؟منم موی زائد دارم زیادیش رفتن اونایی هم که موندن ضخیم نیستن به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 من موهام قهوه ای تیره هست رنگ نگرفت،ولی اگر شک داری میتونی حنا رو یکم تفت بدی که رنگ نده،بعد روی یک ... مرسی عزیزی دلم حتماامتحان میکنم
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 مجبورباشی انجام میدی اول به دکتر زنان نوک سینه هامونشون دادم گفت تو مردی احتمالا منم مجبورشدم پیش دک ... موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم هیچ تاثیری نداشت
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14210 موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم ه ... با گردنم کاری ندارم چونه مو با بند آخه من دوسال تمام داروخوردم و ۴ سال هم بعدازدواج هورومونام دیگه قاطی پاتی شدن فک کنم بعد زایمانم برگردن به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
pariyapariya مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 با گردنم کاری ندارم چونه مو با بند آخه من دوسال تمام داروخوردم و ۴ سال هم بعدازدواج هورومونام دیگه ق ... 4 سال بعد از ازدواج باردار شدی گلم؟
pariyapariya مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 موهای زائد رو چطوری از بین بردین ؟ منم زیر چونم و گردنم در میاد و حرصمو درمیاره چند بار وکس گذاشتم ه ... من گردن و چونه رو رفتم لیزر ۶۰ درصد بهتر شد،تازه من دارو رو شروع نکردم،اگر همزمان با دارو باشه خیلی بهتر میشه،الانم در میادها،ولی نه به ضخامت اول
زهرابالام عضویت: 1398/08/17 تعداد پست: 14210 4 سال بعد از ازدواج باردار شدی گلم؟ بله متاسفانه از روز اول بعدازدواج تو اقدام بودم انواع دکترامپول تا بعد ۴ سال خدابهم داد قبل ازدواجمم زیرنظر دکتربودم اگه نمیبودم وای به حالم بود به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 با گردنم کاری ندارم چونه مو با بند آخه من دوسال تمام داروخوردم و ۴ سال هم بعدازدواج هورومونام دیگه ق ... مرسی عزیزم انشالا که همیشه سلامت باشی و نی نی قشنگت به سلامتی بیاد بغلت❤
pigili عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 2754 من گردن و چونه رو رفتم لیزر ۶۰ درصد بهتر شد،تازه من دارو رو شروع نکردم،اگر همزمان با دارو باشه خیلی ... مرسی از راهنمایی های خوبت قشنگ جان ، خوش حال شدم از هم صحبتی باهاتون❤
pariyapariya مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 بله متاسفانه از روز اول بعدازدواج تو اقدام بودم انواع دکترامپول تا بعد ۴ سال خدابهم داد قبل ازدواجمم ... خدارو شکر عزیزم،خدا برات نگهش داره و خیرشو ببینی
pariyapariya مدیر استارتر عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 164 مرسی از راهنمایی های خوبت قشنگ جان ، خوش حال شدم از هم صحبتی باهاتون❤ قربونت عزیزم منم همینجور انشاالله مشکل جفتمون و همه ی اونایی که پلی کیستیک دارن حل بشه