2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست

ب نظر من ورزش لاغری و تغیر سبک زندگی درمانشه من ۷ کیلو کم کردم پریودیم مرتب شده 

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
عزیزم به من گفته بودن تا سه ماه کامل از بین میره بعد سه ماه رفتم سونو گفتن حالت خیلی بهتر شده ولی دی ...

خدارو هزارمرتبه شکر،انشالله همیشه تنت سلامت باشه،گلم تهرانی؟دکترتون کی بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از مو نگو که دلم خونه خواهر،بخدا من برای این موها انقدر غصه خوردم به خاطر چیز دیگه ای نخوردم،حاض ...

اره تحرک برا کم کاری عاااااالیه 

واسه ریزش مو قرص زینک خوبه 

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
ب نظر من ورزش لاغری و تغیر سبک زندگی درمانشه من ۷ کیلو کم کردم پریودیم مرتب شده 

اره عزیزم واقعا خیلی مهمه،منم خوندم که تاثیر خیلی زیادی داره،حالا واسه منی که لاغرم چی؟

خدارو هزارمرتبه شکر،انشالله همیشه تنت سلامت باشه،گلم تهرانی؟دکترتون کی بود؟

ممنون عزیزم نه گلم من تبریر هستم دکترم اقای دانش بودن فوق لیسانس پزشک گیاهی هستن

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
بنظر من اگه خواستید اقدام کنید زیر نظر دکتر خوب برید  من پلی کیستیک بودم  دکتر ویزیت اول ...

عزیزم خداروشکر که باردار شدی برا منم دعاکن😍😍

آمپولاتو‌ یه روز درمیان زدی؟

منم تنبلی دارم امپولامو ۹،۱۰،۱۱ پریود میزدم ولی باردارنشدم

پرولاکتینم بالابود با قرص اومد پایین الان منتظرم امروز پریود شم دوباره قرص و آمپولامو شروع کنم

فقط آمپولامو گفته روزای ۵،۶،۷ پریود بزنم نمیدونم چرا گفته زودتر از ماه های قبل بزنم

اره تحرک برا کم کاری عاااااالیه  واسه ریزش مو قرص زینک خوبه

شمام ریزش مو داشتی خانم گل؟پس ورزش رو شروع میکنم حتما امیدوارم تاثیر داشته باشه روی من که لاغرم،میدونم واسه کسایی که اضافه وزن دارن عالیههه،اما لاغرا رو نمدونم 

راستی دکترم به من گفته بود که وزنت هم باید همیشه کم باشه حالا من وزنم مناسب بود اضافه وزن ندارم ولی گفتش که باید سعی کنی همیشه وزنت کم بمونه اضافه وزن تخمدان رو از کار میندازه

راستی دکترم به من گفته بودم که وزنت هم باید همیشه کم باشه حالا من وزنم مناسب بود اضافه وزن ندارم ولی ...

دقیقا دقیقا دکتر هم به من همینو گفت،من لاغرم ولی با این حال علائمش خیلی اذیتم میکنه خصوصا ریزش مو که نگم برات

دقیقا دقیقا دکتر هم به من همینو گفت،من لاغرم ولی با این حال علائمش خیلی اذیتم میکنه خصوصا ریزش مو که ...

بله منم لاغرم ولی باید بیشتر مواظب باشیم ورزش زیاد بکنیم منم ریزش مو داشتم دکتر گفت بخاطر داروها هست الان ریزش موهام قطع شدن خدا روشکر ولی ابروهام همش میریزن یکم تقویت میکنم پرپشت میشن دوباره قطع میکنم میریزن دیگع موندم چیکار کنم مرتب به ابروهام تقویت کننده میرنم

وای از مو نگو که دلم خونه خواهر،بخدا من برای این موها انقدر غصه خوردم به خاطر چیز دیگه ای نخوردم،حاض ...

نه هیچ تاثیری نداشت 

داغون شده موهام ، مامانم کلافه شده از بس موهای من همه جا پخشه😂

من یه بار رفتم متخصص پوست یه قرص خارجی برا موهام نوشته بود اون خیلی خوب بود اسمش vitamin for hairs  بود من تو شهر خودمون فعلا نتونستم پیدا کنم ولی شما اگه خواستی امتحان کن خیلی تاثیر خوبی داشت

باید متفورمین بخوری ۶ ماه روزی ۳ تا البته این توصیه بعد از این که رفتی خونه ات بعدش کم کم بقیه درمان ...

نه نمون تا بعد عروسی

از همین حالا مداوا کن خودتو من دو سال قبل ازدواجم دارو مصرف کردم بعد عروسی دیگه زود اقدام کردم

از فرصت استفاده کن

نه هیچ تاثیری نداشت  داغون شده موهام ، مامانم کلافه شده از بس موهای من همه جا پخشه😂 من یه با ...

اره اسمشو شنیدم دنبالش بودم دیدم جایی نیس دیگه بیخیالش شدم  حرف چند ماه پیشه البته،گیاهی چیزی واسه مو استفاده نکردی عزیزم؟

من خیلی لاغرم،یعنی کمبود وزن هم دارم،یعنی با این حال درمانش باز. متفورمینه؟الان رفتم دکتر غدد بهم اس ...

اسپیرپنولاکتون و سیپروترون خیلی خوبه مصرف کن خوب میشی مطمین باش

این داروهارو بخوری پوستت میشه مث اینه.ریزش موهاتم قطع میشغ