2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست
فدات عزیزم  من کرمان هستم دکتر صدیقه حمزه نژادی  البته خیلی ها ازش انتقاد می کنن که دارو ...

اره تحرکم خیلی خیلی کمه خدایی،اصلا نمیدونم چرا اگر ریزش مو و چندتا موی زائد نداشتم صد سال نمیفهمیدم پلی کیستیک هستم،بعدش کم کم حجم پریودم هم کم شد،حالا یعنی این تحرک انقدر تاثیر داره؟حتی واسه لاغرا؟

من پلی کیستیک بودم فقط خواهشم اینه که حداقل سالی یکی دوبار سونو بدین چون ممکنه میوم یا کیستی داشته باشین که خیلی رشد کنه و شما متوجهش نشین. این لتفاق برا من افتاد اگه دکتر بهم این قصیه رو گفته بود من زیر جراحی میومکتومی نمی رفتم. اصلا علایمی هم نداشت پریودام مرتب بود ولی میوم رشد کرده بود. 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پلی کیستیک بودم فقط خواهشم اینه که حداقل سالی یکی دوبار سونو بدین چون ممکنه میوم یا کیستی داشته ب ...

مرسی بابت توصیه ات،خیلی خوب شد گفتی،میوم چی هست عزیزم؟اینو دیگه نمیدونم  

یه سوال؟ شما با دکتر غدد آقا راحتین؟   من خیلی خجالتیم برم چی بهش بگم اخهه؟

اره عزیزم خجالت برای چی؟باور کن براشون خیلی خیلی عادیه،روزی صدتا اینجوری و بدتر حتی میرن پیششون،من گفتم اقای دکتر ریزش مو دارم عادت ماهیانمم کم شده حجمش،باور کن من جلوی بابام خجالت میکشم اینو بگم،ولی دکتر فرق داره دیگه،فکر کن زنه به جنسیتش اصلا فکر نکن 

خانوما علائم شما چی بود؟ 

من پریود های وحشتناکی داشتم خون ریزی شدید بعد الان انقدر خون ریزیم کم شده 

الان دو هفته ای میشه درد سینه و رحم دارم پریودم نیستم هنوز مونده تا بشم این نشونه پلی کیستیک؟ 

پریود هامم منظمه 

ولی یبار که سونو لگن و شکم کردم بهم گفت کیست های ریز داری منم دیگه دنبالش نرفتم 

چون الان قرص اعصاب میخورم نمیخوام تداخل داشته باشه 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

مخصوصا کسایی که لاغرن حتما اگه بعدا قصد افزایش وزن داشتن ونسبت به قبل چاق تر شدن حتما رحمون رو چک کنن و سونو بگیرن چون احتمال داره با افزایش وزن میوم ریزی که تو رحمشون باشه وکنم رشد کنه. این تجربه من بود  خودم هم دانشگاه علوم پزشکی درس خوندم ولی تو هیچ کتابی و کلاسی اینو بهمون نگفتن بعضی چیزا تجربه ببماران هست و من خودم به عنوان چیزی که تجدبش کردم چک کردن دو به همه توصیه میکنم.

اره عزیزم خجالت برای چی؟باور کن براشون خیلی خیلی عادیه،روزی صدتا اینجوری و بدتر حتی میرن پیششون،من گ ...

وای من که کچل شدم اینقدر موهام ریخته.

خوش به حالتون که میتونین راحت حرفاتونو بزنین.

من تا چند ماه پیش حتی حرفامو میگفتم مامانم بگه به دکتر😂😂😂 یه بار یه دکتره گیر داد که الا و بلا خودت باید حرف بزنی مگه بچه ای😂

میوم یه بافت  و توده اضافیه و غیر سرطانیه که اکثرا تو رحم های پلی کیستیک رشد میکنه و بستگی به محل رشدش انواع داره. رحمی که داخل لایه رحم رشد کنه خطرناکتر از همه هست و احتمال برداشتن رحم حین جراحی ممکنه پیش بیاد اگه خیلی بزرگ باشه ولی نه صددرصد. ولی میومی که بیرون رحم لایه بیرونی رحم رشد کنه سابسروز میگن و راحت تره و جراحی ریسکش کم تره. خوشبختانه میوم خوش خیم هست و غیرسرطانی و هیچ نگرانی نداره فقط چون سایزش اگه بزدگ بشه ممکنه به رحم آسیب بزنه و رحمو از بین ببره. 

خانوما علائم شما چی بود؟  من پریود های وحشتناکی داشتم خون ریزی شدید بعد الان انقدر خون ریزیم ک ...

عزیزم علائمش تو هر کی متفاوته،من چندتا دونه موی زائد و ریزش مو و کم شدن حجم پریود از علائمم بود،درد سینه و‌رحم فکر نکنم معناش پلی کیستیک باشه،ولی اون که بهت گفتن کیست های ریز احتمالا همین پلی کیستیک بوده

خدارو شکر عزیزم،خب این درمان گیاهی رو هم مدام باید انجام داد؟نمیشه قطعشون کرد؟

عزیزم به من گفته بودن تا سه ماه کامل از بین میره بعد سه ماه رفتم سونو گفتن حالت خیلی بهتر شده ولی دیگه کامل از بین نرفته بعدا اومدم گفتش که من بهت سه ماه گفته بودم از این به بعد مابقی داروها رو مجانی میدم چون من سه ماه قول داده بودم منم دیگه چون داروها بد مزه بود دیگه ادامه ندادم چون حالمو بهم میزدن الان از اون موقع خدا رو شکرهیج دارویی استفاده نکردم دکتر شیمیایی هم رفتم گفتن همین که کنترل بشه کافیه الان خدا رو شکر کنترل شده برا من خیلی بهتر شدم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
همیشه میخوری یا یه دوره خوردی تموم شد خوب شدی

سه ماه خوردم عزیزم کامل از بین نرفت چون پلی کیستیک کامل درمان نمیشه ولی برا من کنترل شد شکر خدا

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
وای من که کچل شدم اینقدر موهام ریخته. خوش به حالتون که میتونین راحت حرفاتونو بزنین. من تا چند ماه ...

وای از مو نگو که دلم خونه خواهر،بخدا من برای این موها انقدر غصه خوردم به خاطر چیز دیگه ای نخوردم،حاضرم به هر کی مشکلمو بگم تا فقط موهام خوب شه واسه همین خجالتو گذاشتم کنار

واسه ی موهاتون قرص ها تاثیر نداشته؟همین دیان میگن جلوی ریزش رو میگیره