بنظر من اگه خواستید اقدام کنید زیر نظر دکتر خوب برید
من پلی کیستیک بودم
دکتر ویزیت اول برام ازمایش تیروئید و پرولاکتین و ای ام اچ نوشت که ذخیره تخمدان داشته باشم که ازمایشام خوب بود
و ماه اول از شب ۵ پریودی شبی دوتا کلومیفن داد و گفت روز ۱۴ بیام که ببینه تخمو دارم یا نه و من روز چهارده رفتم و گفت تعداد تخمکت عالیه و امپول هاش سی جی بزن که ازاد بشه و ویتامین ای هم داد که فولیکول هام تبدیل به کیست نشن
این ماه اولم بود که جواب نداد و من پریود شدم
دکتر گفت احتمال وجود واریکوسل برا اقات هست که ما سونو و ازمایش انجام دادیم و مشکلی نداشت
و ماه دوم شروع شد این ماه شبی ۴ کلومیفن با ی امپول شب هفت و همون قضیه ی هاش سی جی و تخمک عالی من که باز من پریود شدم و دکتر گفت باید بری عکس رنگی
من ماه ۳ دیگه اقدام نکردم و عکس رنگی رفتم .عکس رنگی رحمم خوب بود و گفت مشکلی نداری اما دکترم وقتی دید گفت ی گیر کوچک داشتی باز شده
و شد ماه چهارم که این ماه شبی دوتا کلومیفن از روز ۵ و شب ۵ و ۷ و ۹ امپول که اسمشو نمیدونم زدم و روز ۱۴ سونو و تخمک خوب و امپول هاش سی جی و و یتامین و البته با این که من میزان پرولاکتینم بالا نبود بهم قرص پایین اورنده ی پرولاکتین داد که خداروشکر همون ماه باردار شدم و الان ۱۰ هفتمه و دو قلو دارم
امیدوارم توضیحاتم به کارتون بیاد
این رو هم بگم من کلی درمان گیاهی کردم چند وقت رازیانه و پنج انگشت خوردم که ی کم پرولاکتینم بالا رفت و کیست اوردم و کلی دارو خوردم که کیست برطرف شد و اقدام کردم