2777
2789
عنوان

پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 101 پست
اگه مجردین تنبلین دارین حتما دکتر غدد برین وزیرنظرش باشین اگه متاهیلین اول ازمایش پرولاکتین بدین اگه ...

عزیزم در شرف ازدواجم،یعنی خورد به کرونا عقب افتاد،ولی پلی کیستیکم واسه همین خیلی به فکرشم ،میترسم داروی هورمونی بخورم،یعنی داروی هورمونی مصرف کنم؟

به نظرتون دکتر غدد بهتره برا این مشکل یا زنان؟

برا تنبلی که مجردی غدد 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم در شرف ازدواجم،یعنی خورد به کرونا عقب افتاد،ولی پلی کیستیکم واسه همین خیلی به فکرشم ،میترسم دا ...

باید متفورمین بخوری ۶ ماه روزی ۳ تا البته این توصیه بعد از این که رفتی خونه ات بعدش کم کم بقیه درمان رو شروع کنی 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

بنظر من اگه خواستید اقدام کنید زیر نظر دکتر خوب برید 

من پلی کیستیک بودم 

دکتر ویزیت اول برام ازمایش تیروئید و پرولاکتین و   ای ام اچ نوشت که ذخیره تخمدان داشته باشم که ازمایشام خوب بود 

و ماه اول از شب ۵ پریودی شبی دوتا کلومیفن داد و گفت روز ۱۴ بیام که ببینه تخمو دارم یا نه و من روز چهارده رفتم و گفت تعداد تخمکت عالیه و امپول هاش سی جی بزن که ازاد بشه و ویتامین ای هم داد که فولیکول هام تبدیل به کیست نشن 

این ماه اولم بود که جواب نداد و من پریود شدم

دکتر گفت احتمال وجود واریکوسل برا اقات هست که ما سونو و ازمایش انجام دادیم و مشکلی نداشت 

و ماه دوم شروع شد این ماه شبی ۴ کلومیفن با ی امپول شب هفت و همون قضیه ی هاش سی جی و تخمک عالی من که باز من پریود شدم و دکتر گفت باید بری عکس رنگی 

من ماه ۳ دیگه اقدام نکردم و عکس رنگی رفتم .عکس رنگی رحمم خوب بود و گفت مشکلی نداری اما دکترم وقتی دید گفت ی گیر کوچک داشتی باز شده 

و شد ماه چهارم که این ماه شبی دوتا کلومیفن از روز ۵ و شب ۵ و ۷ و ۹ امپول که اسمشو نمیدونم زدم و روز ۱۴ سونو و تخمک خوب و امپول هاش سی جی و و یتامین و البته با این که من میزان پرولاکتینم بالا نبود بهم قرص پایین اورنده ی پرولاکتین داد  که خداروشکر همون ماه باردار شدم و الان ۱۰ هفتمه و دو قلو دارم 

امیدوارم توضیحاتم به کارتون بیاد

این رو هم بگم من کلی درمان گیاهی کردم چند وقت رازیانه و پنج انگشت خوردم که ی کم پرولاکتینم بالا رفت و کیست اوردم و کلی  دارو خوردم که کیست برطرف شد و اقدام کردم

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
باید متفورمین بخوری ۶ ماه روزی ۳ تا البته این توصیه بعد از این که رفتی خونه ات بعدش کم کم بقیه درمان ...

من خیلی لاغرم،یعنی کمبود وزن هم دارم،یعنی با این حال درمانش باز. متفورمینه؟الان رفتم دکتر غدد بهم اسپرینولاکتون داده به نظرتون بخورم؟دکتر زنان بهم اسپرینولاکتون و سیپروترون داد،پریودم بد نیس از نظر نظم،اما حجمش خیلی کم شده

بنظر من اگه خواستید اقدام کنید زیر نظر دکتر خوب برید  من پلی کیستیک بودم  دکتر ویزیت اول ...

ببخشید یادم رفت متفورمین هم از اول اقدام روزی ی دونه می خوردم

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
بنظر من اگه خواستید اقدام کنید زیر نظر دکتر خوب برید  من پلی کیستیک بودم  دکتر ویزیت اول ...

خیلی واستون خوشحال شدم عزیزدلم،خدا دوقلوهاتو سالم و سلامت بزاره توی دامنت،ای جانم،من هنوز نرفتم سر خونه زندگیم،شما درمان بارداری رو انجام دادین دیگه،دکترتون کی بود عزیزم؟

من خیلی لاغرم،یعنی کمبود وزن هم دارم،یعنی با این حال درمانش باز. متفورمینه؟الان رفتم دکتر غدد بهم اس ...

حجم مال منم کمه روز دوم و ۳ ام کمی زیادمیاد بقیه روزا خیلی کم .برا من ۷ سال دکتر اینا رفتم و پریودمن نامنظم بود شاید هرماه دوبارمیشدم یا ۶ ماه یه بار یا ۳ ماه یه بار .نمیدونم شاید تنبلیت زیاد نیس هرچی دکترنوشته اونو بخور مال ماتجربه هس 

خیلی واستون خوشحال شدم عزیزدلم،خدا دوقلوهاتو سالم و سلامت بزاره توی دامنت،ای جانم،من هنوز نرفتم سر خ ...

فدات عزیزم 

من کرمان هستم دکتر صدیقه حمزه نژادی 

البته خیلی ها ازش انتقاد می کنن که داروی قوی میده اما من راضیم چون اگه داروی قوی میده تو ۳ ماه همه ی عوامل موثر رو هم بررسی کرد 

شما که لاغر هستین خیلی عجیبه که کم کاری دارین 

چون معمولا لاغرا مشکلی ندارن 

شما تحرکتون کمه؟؟چون عدم تحرک باعث کم کاری میشه 

متفورمین فکر نکنم برای شما که لاغری خوب باشه چون خودش باعث لاغری میشه اما برای کم کاری واقعا خوبه چون ترشح انسولین رو کنترل می کنه 

حجم مال منم کمه روز دوم و ۳ ام کمی زیادمیاد بقیه روزا خیلی کم .برا من ۷ سال دکتر اینا رفتم و پریودمن ...

اخه اصلا نمیدونم به حرف کدومشون گوش بدم بخدا،یکیشون اسپرینولاکتون خالی نوشته،یکیشون با قرص جلوگیری،من ریزش مو هم دارم البته،این بیشتر از پلی کیستیک روی اعصابمه بخدا

اخه اصلا نمیدونم به حرف کدومشون گوش بدم بخدا،یکیشون اسپرینولاکتون خالی نوشته،یکیشون با قرص جلوگیری،م ...

یکی از دلایل ریزش مو همین تنبلی تخمدانه