2821
2789
یه سوال چجوری حساسیت مرد به زنش کمتر میشه؟

بستگی به روحیات مرد داره بعضب مردها کلا زیاد حساسیت به خرج نمیدن و بعضی ها هم خیلی حساس هستن ولی همه تو یه موضوع مشترک هستن اینکه نمیخوان همسرشون رو از دست بدن 

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همشون درست بود متاسفانه

پتانسیلش رو دارید لجبازی بزرگترین مانع شماست

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
بستگی به روحیات مرد داره بعضب مردها کلا زیاد حساسیت به خرج نمیدن و بعضی ها هم خیلی حساس هستن ولی همه ...

خثوصیات من بگید آیا شوهرخوبی میکنم؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
کار دادگاه من کی تموم میشه که من دیگه نرم دادگاه و ریخت قضات رو نبینم؟

عدد ۲ به ذهنم رسید

زمانی که کاملا بهش اعتماد کنه

ما دوسال و نیمه ازدواج کردیم.همسرم خیلی تلاش کرد تا بهش بله گفتم تقریبا نزدیک دوسال

خیلی دوستم داره و هر کاری برام میکنه ولی خیلی حساسه.تا اون جا که همیشه مثل بادیگارد پشت سرمه حتی خونه ی مامانم باید خودش ببره بیاره

وقتی هم میپرسم و اعتراض میکنم میگه من به تو اعتماد دارم به همجنسای خودم اعتماد ندارم.من خیلی اذیت میشم با این رفتارش

مادرش میگه بعد یه بچه بهتر میشه تا حالا هزار بار گفته از دفعه ی بعد دیگه نمیکنم ولی باز حساسه

اره خودم 2۰ سالمه

وای وای ترشیدی رفت😨  چند تا پیرمرد عزرائل پس داده  تو انبار مونده میخوای بفرستم 

😒 برو بچه ۲۰ سن بالاس؟!!!! 

ما تا ۳۰ سالگی میگیم طرف بچه اس 

بعد تو ۲۰ اوردی جز سن بالا😥 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...