2821
2789
بابا خطرناک بود کلا خانوادم نگرانم هستن که برای نیم‌ساعت هم بخوام پیشش بمونم.. چندبار با کتک کاری‌اش ...

برای کمک کردن لازم نیست باهاش زندگی کنید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما دوسال و نیمه ازدواج کردیم.همسرم خیلی تلاش کرد تا بهش بله گفتم تقریبا نزدیک دوسال خیلی دوستم داره ...

سعی کن با سیاست رامش کنی و فعلا هم برای بچه اقدام نکن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
😖 ایندم ؟!  خیلی درگیرشم سردرگمم حالم خوب نیس .

یه چیزی نذر کنید

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
خثوصیات من بگید آیا شوهرخوبی میکنم؟

جدی بودنتون ذهنیت بدی ایجاد کرده براشون

خب یعنی چی؟ ۲ ماه ۲ سال ۲ هفته؟

نمیدونم

من اینو ندیدم  عوضش یه دختره هست مهره ی مار داره شش بار طلاق گرفته الان یه پسره پولدار خوشگل و ...

دهن منم الان باز مونده.  ای خدا .سهم ما چیه😐😐

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
دوتا خواهرهستن هردوشون ازدواج نکردن طفلکیا... شاید بایکی دوسال دوتا خواهره تفاوت سنی باشن

خوب نیست این لفظو برا ادمی ک ازدواج نکردا ب کار ببرید شاید اون ادم از صدتا ازدواج کرده خوشبخت تر باشه دلیل نمیشه هرکی ازدواج نکرده طفلکی باش ازدواج کردن همچین آش دهن سوزی نیس باید از مردا یاد بگیریم ک یکی ازشون ازدواج نکنه کلی بهش غبطه میخورن و تعریفشو میدن ما زنا فقط بلدیم همدیگه رو تخریب کنیمو و ازدواج کردنو اوج افتخار بدونیم

استارتر عزیز قرار نیس همه ازدواج کنن 

سن بالا و اینام مال عهد مامان بزرگای ما بود که دختر که رسید به ۲۰ باید به حالش گریست😐

الان ازدواج هدف نیس تنها یه انتخابه

و این انتخاب میتونه تو هر سنی اتفاق بیفته 

میتونه اصلا نیفته 

یکی دوس داره ازدواج میکنه

یکی دیگه با مجردیش حال میکنه 

پس از کلمه سن بالا  استفاده نکن

خواستگارم خب حتما توی اجتماع نیستی

خب کسی نبینتت چجور میخواد علاقمند بشه بیاد خوایتگاریت 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

کسی که میخوام بهم پیام بده آیا پیام میده؟ یا از من بدش میاد؟

خیر چیزی رو هم از دست نمیدین

معیارهای معمول ازدواج رو عرض کردم وگرنه خودمم افرادی رو دیدم که ایراد زیاد داشتن ولی ازدواج های خوبی ...

شما چرا قطع دسترسی شدین؟؟؟!!!!!!! 😮😮

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز