دختر سن بالا دیدم مثلا ۴۸ سالشه خودشم زیباست خانوادشونم خوبن ولی تو جوونی خواستگار داشته زیاد مورد خوبی نبود مونده که یه مورد بهتر بیاد که نیومد خواستگاراش خوب نبودن زیاد ،یه دختر دیگه هم بود اونم تو همین سن و سالاکه ازدواج کرده ولی با مرد که ۱۰ سال بزرگتر بوده و بچه و نوه داره
چندسالگی ازدواج میکنم؟ پولدار میشم به زودی؟؟ خصوصیات شوهرم ؟
۲۷ به ذهنم رسید
خیر
جدی مثل خودتون
کاربر آقا هستم لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
ظاهر خانواده خلقیات تحصیلات اعتقادات و اگه دختر از همه نظر اوکی بود و با این حال خواستگار ...
چرا مردم اینقد بیکار باید باشن که بیان برا این و اونسحر بگیرن واقعا 😕 واقعا به این چیزا اعتقاد دارین !!
زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
چرا مردم اینقد بیکار باید باشن که بیان برا این و اونسحر بگیرن واقعا 😕 واقعا به این چیزا اعتقاد دار ...
وقتی کینه و دشمنی پیش بیاد برای تلافی هر کاری میکنن ای کاش این چیزا خرافات بود
کاربر آقا هستم لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
یه سوال دیگه هم داشتم ایا توی خانوادمون کسی هست که خیلی از من متنفر باشه؟
پدرتون ازتون دلخوره؟