2821
2789

دختر سن بالا دیدم مثلا ۴۸ سالشه خودشم زیباست خانوادشونم خوبن ولی تو جوونی خواستگار داشته زیاد مورد خوبی نبود مونده که یه مورد بهتر بیاد که نیومد خواستگاراش خوب نبودن زیاد ،یه دختر دیگه هم بود اونم تو همین سن و سالاکه ازدواج کرده ولی با مرد که ۱۰ سال بزرگتر بوده و بچه و نوه داره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چندسالگی ازدواج میکنم؟ پولدار میشم به زودی؟؟ خصوصیات شوهرم ؟

۲۷ به ذهنم رسید

خیر

جدی مثل خودتون

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
استارتر عزیز قرار نیس همه ازدواج کنن  سن بالا و اینام مال عهد مامان بزرگای ما بود که دختر که ر ...

عزیزم من خودم تقریبا با حرفای شما موافقم ولی واقعا شرایط جامعه کاملا یه صورت دیگه داره

مثلا همین دوسته من که میگم خانوادش سر این مساله همش باهاش جر و بحث و دعوا دارن 

ینی هر روز توی خونشون سر ازدواج کردنش دعواس

خب معلومه ادم کلافه میشه

🙁من هیچوقت فک نمکردم خاستگارمهم باشه ولی وقتی بزرگ شدم فهمیدم خاستگارچیز بدی نیس و همه دخترا دارن😕 ...

عزییییزم

واسم عجیبه

یکی از آشناها طفلی واقعا هیییچ زیبایی نداره

اما ۵ یا ۶ تایی اومدن

ازدواج کرد

اینم بگم که پدرشونم اوضاعش بد بود

چرا باید خواستگار نداشته باشین؟؟ 😮🤔

سعی کن با یکی آشنا شی

چندسالته؟

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
ظاهر خانواده  خلقیات تحصیلات اعتقادات و اگه دختر از همه نظر اوکی بود و با این حال خواستگار ...

چرا مردم اینقد بیکار باید باشن که بیان برا این و اون‌سحر بگیرن واقعا 😕 واقعا به این چیزا اعتقاد دارین !! 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چرا مردم اینقد بیکار باید باشن که بیان برا این و اون‌سحر بگیرن واقعا 😕 واقعا به این چیزا اعتقاد دار ...

وقتی کینه و دشمنی پیش بیاد برای تلافی هر کاری میکنن ای کاش این چیزا خرافات بود

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
دقیقا قربون دهنت  روزی ک دخترای کشورم اینو متوجه شن جشن میگیرم

خب اینی که میگی مربوط به شرایط سرزمین ما با روابط محدود و بسته و بر اساس سنتها نیست

حق با شماست

اگهههه...

دخترم مثل یه پسر که مجرد بودن واسش انتخابه آزادی و استقلالو تجربه کنه

و... مسائل جنسیم که میدونی خودت

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
یه سوال دیگه هم داشتم ایا توی خانوادمون کسی هست که خیلی از من متنفر باشه؟

پدرتون ازتون دلخوره؟

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز