2821
2789
کاش یه حدسم درمورد رابطه ی من میزدین یه پسریو دوسش دارم 

تصمیمی برای ازدواج نداره درسته؟

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

توی تهران که بشدت سن ازدواج رفته بالا ..خواهر خودم ۳۹ سالشه و مجرده ...ازدواج سنتی که دیگه از مد رفته همه اول دوس میشن شایدم ازدواج کردن ..شرایط زندگی سخت شده و چون هر کس قبل از ازدواج راحت با هر کسی وارد رابطه میشه انتخابشم سخت تر میشه ..

یکی هست میگه منا میخاد دروغ میگه؟؟؟؟

پیشنهاد ازدواج داده؟

کاربر آقا هستم  لطفا سوالتونو داخل تاپیکم با عنوان ((متفرقه)) مطرح کنید با کمال میل پاسخ میدم دوست دارم تجربیات و معلوماتم رو با دیگران به اشتراک بذارم بخاطر حس خوب کمک به دیگران در ضمن از اونجایی که بحث و جدل رو اتلاف وقت و انرژی می دونم جواب کامنت های توهین آمیز یا تمسخرآمیز رو نمیدم همینطور سوال هایی که حالت مچ گیرانه یا سر کاری داشته باشه ممنون
چرا مردم اینقد بیکار باید باشن که بیان برا این و اون‌سحر بگیرن واقعا 😕 واقعا به این چیزا اعتقاد دار ...

منم باورم نمسشه

چشمم میبینه هاااا

اما دلم باور نمیکنه

خواهرشوهرم میگه زنداییم طلسمم کرده

خوشگل و فوق العاده خوش اخلاقم هست و اوضاع مالیشونم خیلی خوبه

اما هر خواستگاری که میاد،  اون بپسنده این خوشش نمیاد

این بپسنده طرف میره پشت سرشم نمیبینه!!!

با این حال بازم واسم باورکردنی نیست

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
آقا میشه واسه منم بگین ؟ اگه صبر کنم میتونم ب عشقم برسم؟

اگه پسر شایسته ای هست و ارزششو داره یه چیزی نذر کنید

اره. هستن ما همسایمون 36یا37ساله هست خوایتگار کم داشته هنوزم ازدواج نکرده مشکلی نداره فقط چاقه  یا  دخترای دوست مامانم هم خوشگن هم خوش قدو بالا ازدواج نکردن هردو هم 30به با لا هستن

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
تصمیمی برای ازدواج نداره درسته؟

فهمیدم خودم!

واسه همین حس ششمه قطع شدین

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
خب اینی که میگی مربوط به شرایط سرزمین ما با روابط محدود و بسته و بر اساس سنتها نیست حق با شماست اگ ...

آزادی استقلال ربط ب خود فرد داره و تمام 

دختر خاله من 40 سالشه کلی هم خواستگار داره ولی ازدواج نمیکنه چون میگه آرامش و آزادی مجردیمو خیلی دوس دارم 

کار کرده و میکنه و بدون ی هزار تومن باباش خونه خرید ماشینم خریده داره از زندگیش لذت میبره 

این فرهنگم ما با رفتار و حرفامون میسازیم 

هر دختری اگه خودش بخواد و تلاش کنه میتونه همه چی داشته باش 

اون مسائل برا هرکسی فرق داره دلیل نمیشه بدبخت باشن چون آویزون ی مرد نشدن ک بخاطر پول و رابطه کلی منت سرشون باش و سختی بکشن و محدود شن

کلا معلوم‌نیست با خودش چند چنده  یبار اره یبارم نه

چند سالشونه؟

برای کمک کردن لازم نیست باهاش زندگی کنید

من یکی باید کمک خودم کنه ازنظر روحی داغون شدم الحمدالله اون هم پدر داره هم مادر...ولی من مادر هم ندارم متاسفانه

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏