2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من الجی g5 داشتم خیلی راضی بودم کیفیتش خوب بود دوربین و باتریشم عالی بود و اینکه کلیییی زمین افتاد اما خراب نشد 

سه سال داشتمش

من فقط و فقط مرگ میخوام 🖤 لطفا برام آرزوی مرگ کنید و اگه دوس ندارید ارزوی مرگ کنید ارزو کنید به خواسته م برسم 🖤☺️

من گوشیم الجی هستش اره راضیم

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍

من داشتم یادم نمیاد مدلاسون رو پرچم دار نبودن ولی راضی نبودم ببین مدل های پرچم دارش خوبن که خوب قیمتاش بالا است و با سامسونگ برابره بهتره بری سامسونگ بگیری 

بالاخره یه چیزی میشه... 

اره منم داشتم خیلی خوبه صفحشون خیلی مقاوم و خوبه ولی من فایل و برنامه گرفتم پر ویروس بود گوشی داغون شد رم هم بد انداختم جای رمشو خراب کردم مجبور شدم یکی دیگه بگیرم ولی خدایی خیلی گوشیه خوبی بود ولی مدلشو یادم نیست چی بود

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

من الان الجی تو دستمه گوشیم ال جی کیو 6 خیلی ام راضیم هر گوشیی به جای این بود شیشه هاش خورد نی شود  

من پادری درست میکنم اگه بخوایی عکس بفرستم قیمتم توافقی😍😍😍😍انشالله تا 1399/9/9 به خواستهام میرسم. ❤✨ لطفا صلوات مهمونم کن. اقایون به تاپیک های من نیان و پست منو ریپ نزنن وگرنه گزارش میزنم🚫