2777
2789

لباسشویی شو مادر شوهرم داره خوبه ولی نه خیلی خوب تمیز نمیکنه؟ توصیه میکنم نخری و ظرفشووی منم تازه عروسی کردم اون موقع تو امین حضور بهم گفتن بگو فقط یخچالش خوبه شوینده هاش خوب نیستن البته من یخچالش ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم جهیزیه میخرم لباسشویی پاکشوما و مونتاژ های پاکشوما بهت پیشنهاد میدم مثل کتدی و کورال

واقعا خوبن ؟؟ 

چون سامسونگ و ال جی اینا خییییلی گرونن واقعا همه چی رو هم خودم باید بگیرم نمیتونم اینقد هزینه کنم. گفتم یه چیزی باشه هم خوب باشه هم قیمتش مناسب باشه

من روزی جهیزیه می‌خریدم 8 ماه پیش ال جی یخچال بهم مع فی کردن ماشین لباس شویی خم دوو در فضایی گرفتم ال جی ها قفلشون پلاستیکی بود دوو آهنی 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
واقعا خوبن ؟؟  چون سامسونگ و ال جی اینا خییییلی گرونن واقعا همه چی رو هم خودم باید بگیرم نمیتو ...

برو گچین بخر نصف قیمت بازار تازه اصل  کره ای هم هستن این ایرانی ها فقط ماکت هستن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

وووای واقعا شما چ رسمی دارین آخی ، حالا اونکه وضعش خوبه هیچ ..دلم برا اون دختری میسوزه ک بزور و صد وام جهیزیه جور میکنه اونم معلوم نیس شوهر چ عفریتی دربیاد

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
واقعا خوبن ؟؟  چون سامسونگ و ال جی اینا خییییلی گرونن واقعا همه چی رو هم خودم باید بگیرم نمیتو ...

اره عزیزمممم من تحقیق کردم خوبن پاکشوما خیلی قوی شدههه تونسته نظر مردم جلب کنه کرال و کندی هم منتاژ میکنه ک قطعات از ایتالیاست و مونتاژ ایران من پیج معرفی برند و جهیزیه دارم اگه دوس داشتی تو اینستا فالو کن سوالی هم داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم@sepide.home

وووای واقعا شما چ رسمی دارین آخی ، حالا اونکه وضعش خوبه هیچ ..دلم برا اون دختری میسوزه ک بزور و صد و ...

نه اکثرا وسایل سنگین رو پسرا میخرن. ولی من گفتم خودم همشو میگیرم